DAEMON X MACHINA

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2019
DAEMON X MACHINA
Sluiten X
Abonneer je op op
YouTube

Een gloednieuwe, pijlsnelle mech-actiegame van Kenichiro Tsukuda komt naar de Nintendo Switch.

Ga met je Arsenal, een volledig aanpasbaar krachtpak, verschillende uitdagingen aan om de vijand koste wat kost uit te roeien. Kies je Arsenal en rust hem uit met een scala aan wapens, krijg meer van neergeknalde vijandelijke Arsenals en wissel heel snel tussen wapens om de perfecte strategie te bedenken tegen elke dreiging.

Kenmerken:

  • Kenichiro Tsukuda is bekend vanwege zijn werk in de ontwikkeling van de Armored Core-serie. Hij en zijn getalenteerde team hebben deze gloednieuwe game ontwikkeld met het doel om de beste mechgame ooit te maken.
  • De ontwerpen van personages zijn gemaakt door Yusuke Kozaki, die ook aan Fire Emblem Awakening en Fire Emblem Fates heeft gewerkt.
  • De conceptontwerpen van de robots zijn gemaakt door Shōji Kawamori, die ook aan de Armored Core-serie en de Super Dimension Fortress Macross-serie heeft gewerkt.
  • Je kunt Arsenals vrij door de lucht en over de grond bewegen.
  • Je personage is volledig naar wens aan te passen met tal van opties.
  • Elke Arsenal kan worden uitgerust met verschillende wapens op de armen en schouders. Je kunt ook een extra wapen op je rug meenemen en tijdens gevechten heel snel tussen wapens wisselen.
  • Raap objecten als auto's en verkeersborden op en gebruik ze om je tegenstander te belagen!
  • Verslagen vijanden kunnen munitie of wapens laten vallen die je vervolgens op kunt pakken en direct kunt gebruiken.
  • De online-* en lokale** draadloze multiplayerstand zullen in de volledige game beschikbaar zijn.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Die zijn apart verkrijgbaar.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Actiespel

Spelers

nader te bepalen

Ontwikkelaar

Marvelous

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2019

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen