Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

DAEMON X MACHINA

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-09-2019

Machines in opstand

Er woedt een hevige oorlog tussen mens en machine in DAEMON X MACHINA, een nieuwe actieshooter vol spectaculaire gevechten, explosief geweld en een enorm arsenaal aan wapens. Betreed een futuristisch strijdperk en vecht voor de toekomst van de mensheid op de Nintendo Switch.

Gratis demo1

NSwitch_DaemonXMachina_Overview_Demo.jpg

Er is nu een gratis demo beschikbaar van DAEMON X MACHINA! Speel tien volledige missies, waaronder twee missies die je samen kunt spelen via lokale draadloze multiplayer*, en draag je voortgang over naar de volledige game! Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina. Log in en klik op de knop DEMO DOWNLOADEN om te beginnen!1

Mens tegen machine

NSwitch_DaemonXMachina_Overview_ManvsMachine_scr.jpg

Toen de maan neerstortte en de wereld in puin werd achtergelaten, heeft de mens een krachtig netwerk van machines opgezet dat moet helpen bij de wederopbouw. Na die ramp verschenen echter ook de Immortals, kwaadaardig machines die het krachtige netwerk tegen zijn scheppers hebben opgezet. De hoop op een betere toekomst werd al snel een wrede strijd om te overleven.

Nu woedt er een eindeloze oorlog tussen machtige consortiums en de Immortals in een strijd om de mensheid te redden. Als lid van de Reclaimers, een elitegroep huurlingen, is het aan jou om de geheimen van de Immortals te ontrafelen voordat het te laat is.

NSwitch_DaemonXMachina_Overview_ManvsMachine_characters.png

Tot de tanden toe gewapend

Stap als onervaren Reclaimer in een gepantserd pak dat een Arsenal wordt genoemd en ga in allerlei gebieden op levensgevaarlijke missies om credits te verdienen.

Gebruik een veelvoud aan wapens om je vijanden tot schroot te knallen. Houd de doelstellingen van de missie altijd goed in de gaten, want die kunnen veranderen wanneer je het het minst verwacht... Laat je geen seconde afleiden!

Jouw gevecht, jouw regels

NSwitch_DaemonXMachina_Overview_YourFight_scr.jpg

Je Arsenal uitrusten gaat om meer dan alleen brute kracht. Kies wapens die bij je speelstijl passen, van vlijmscherpe zwaarden, dikke shotguns en langeafstandsgeweren tot doelzoekende raketten, schilden en kanonnen.

Wissel je zuurverdiende credits in voor nieuwe uitrusting of ga op het slagveld op zoek naar nieuwe onderdelen. Steel wapens van verslagen vijanden en gebruik ze om hun teamgenoten mores te leren!

Vrienden en vijanden

In de strijd tegen de Immortals heb je alle hulp nodig die voorhanden is! Speel met tot wel drie vrienden in de lokale draadloze* of online-multiplayerstand** om speciale missies te voltooien.

DAEMON X MACHINA is bedacht door Kenichiro Tsukuda, de beroemde producer die bekendstaat om zijn werk voor de Armored Core-serie. Kom meer over de game te weten door de demonstratie tijdens Nintendo Treehouse: Live at E3 2019 te bekijken en ons interview met de ontwikkelaar te lezen.

In deze wereld vliegen de vonken ervan af en hangt het lot van de mensheid aan een zijden draadje!

*Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

1Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

2Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

bg-overview-riseofmachines
bg-overview-armed
bg-overview-friendsenemies
bg-overview-gameplay
bg-customisation-chopchange
bg-customisation-styleprofile
bg-customisation-multiplayer
bg-gameplay-offer
bg-gameplay-ready
bg-gameplay-power
bg-gameplay-customisation
bg-multiplayer-squadron
bg-multiplayer-world
bg-red

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Extra content verkrijgbaar!

NSwitch_DaemonXMachina_DLC.jpg

Haal nog meer uit DAEMON X MACHINA met downloadbare content! Dankzij de rijke hoeveelheid extra content is er voor iedere speler wat wils!

Offer genoeg te doen is?

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Offer_scr.jpg

Offer missions zijn de drijvende kracht van de oorlog tegen de Immortals. De doelstellingen van deze missies worden bepaald door de consortiums, machtige groepen die vechten tegen de Immortals, maar die ook onderling proberen de controle over de gebieden te krijgen. De Reclaimers, zeer goed getrainde huurlingen, gaan deze missies aan.

De beoogde doelstellingen kunnen echter in een mum van tijd veranderen, vooral als er onvoorziene dreigingen opdoemen…

Een technisch hoogstandje

Je gepantserde Arsenal is ontzettend behendig. Hij is in staat om over de grond te razen, hoog te springen en zelfs het luchtruim te betreden met bepaalde boostvaardigheden. Daarnaast kun je hem uitrusten met de meest destructieve wapens!

Linker- en rechterwapens zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken en ze richten automatisch op elk mogelijk gevaar. Daarnaast kun je zelfs wapens op je schouders monteren voor nog meer offensieve mogelijkheden, terwijl je in het heetst van de strijd van wapen kunt wisselen.

Oorlog laat zijn sporen na

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Battle_scr.jpg

Vechten vergt een hoop van je Arsenal en naarmate je meer schade oploopt, loop je het risico om uitgeschakeld te worden. Gelukkig kun je hersteltanks over het slagveld verspreiden om herstelzones te creëren, zodat je kunt blijven vechten.

Houd de status van de diverse onderdelen van je Arsenal goed in de gaten. Als er een onderdeel uitvalt, kun je het niet meer gebruiken en verlies je alle boosts die je van dat onderdeel kreeg. Bovendien komen de reparatiekosten je letterlijk duur te staan zodra het gevecht voorbij is.

Femtomenale krachten

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Power_scr01.jpg

Femto is een mysterieuze energie met diverse voordelen. Gebruik het om je uitrusting van een flinke boost te voorzien. Zo kun je sterker of behendiger worden of beter afweren. Het is zelfs mogelijk om een kopie van je Arsenal te maken om vijanden af te leiden. Bovendien verdubbel je daarmee je vuurkracht!

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Power_scr02.jpg

Als je deze krachten gebruikt, raakt je Femto-meter leeg. Verzamel Femto van vijanden of ga naar een Femto-zone om de meter weer te vullen.

Extra missies

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Easy_scr01.jpg

Naast Offer missions kun je ook Free missions aannemen. Deze extra opdrachten kunnen erg gevaarlijk zijn, maar ze brengen ook extra credits en onderdelen in het laatje.

NSwitch_DaemonXMachina_Gameplay_Easy_scr02.jpg

Bouw relaties op met andere Reclaimers door samen Offer missions te voltooien en doe daarna een beroep op ze in Free missions.

Grotere wapens, betere onderdelen, een unieke stijl… Pas je Arsenal helemaal naar wens aan en laat de Immortals zien wat je in je mars hebt!

Eersteklas uitrusting

NSwitch_DaemonXMachina_Customisation_StateOfArt_scr.jpg

Rust je Arsenal uit met de crème de la crème op het gebied van uitrusting. Het is letterlijk van levensbelang om over de beste wapens en bepantsering te beschikken.

Wapens bij de vLEET

Ga tussen de missies door naar de Hangar om de wapens en bepantsering van je Arsenal aan te passen. In het begin zullen de opties nog enigszins beperkt zijn, maar naarmate je meer missies voltooit, zul je steeds meer mogelijkheden tot je beschikking hebben.

Wissel onderdelen voor je hoofd, armen, torso en benen om te profiteren van stat boosts en maak het geheel af met een set uitmuntende wapens. Bereid elke missie tot in de puntjes voor!

De een zijn dood is de ander zijn schroot

NSwitch_DaemonXMachina_Customisation_WasteNot_scr.jpg

Geen zin om credits uit te geven aan nieuwe uitrusting? Je kunt ook nieuwe onderdelen voor je Arsenal krijgen door vijanden te verslaan. Knal ze aan flarden en kijk of er mooie spullen te roven zijn!

Knallen in stijl

NSwitch_DaemonXMachina_Customisation_StyleProfile_scr_01.jpg

Pas het uiterlijk van je Arsenal aan om je vijanden angst in te boezemen. Speel nieuwe kleuren en bestickering vrij door missies te voltooien en geef je Arsenal een bruut uiterlijk in de Hangar. Laat die Immortals maar eens zien met wie ze te maken hebben!

NSwitch_DaemonXMachina_Customisation_StyleProfile_scr_02.jpg

Ook kun je je Reclaimer van top tot teen aanpassen. Maak een huurling die op je lijkt of laat de teugels van je creativiteit vieren om een uniek personage te creëren… Aan jou de keuze!

Extra hulp kan nooit kwaad. Vorm daarom een team met je vrienden en trakteer de grotere Immortals op een vernietigende kogelregen!

Attentie, teamgenoten!

Speel met tot wel drie vrienden in de lokale draadloze multiplayerstand* of online** en voltooi samen speciale multiplayermissies. Credits, wapens en bepantsering die je in deze missies verdient, kun je zowel in singleplayer- als in multiplayerstanden gebruiken.

In sommige coöpmissies kom je oog in oog te staan met immense Immortal-machines. Alleen met teamwork kun je zo'n gevecht winnen. Je kunt het ook opnemen tegen andere Reclaimers in hun eigen Arsenals. Versla ze allemaal en laat zien wie de baas is!

De beste ter Wereld

Ben je meer competitief ingesteld? Neem het op tegen vrienden in één-tegen-één- of twee-tegen-twee-gevechten. Verdien punten in onlinesessies om de ranglijst te bestijgen en de wereld te laten zien hoe goed je bent!

*Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (1-4), Online (1-4)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Marvelous

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-09-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans

Downloadgrootte

7045,00 MB