DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 27-09-2019
CI_NSwitch_DragonQuestXI_Hero.png

Gratis demo!*

Er is nu een gratis demo van DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition beschikbaar! Zet je eerste stappen als de Luminary, die is voorbestemd om Erdrea te redden van de ondergang, en draag je voortgang over naar de volledige game! Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.**

SQ_NSwitch_DragonQuestXI_enGB.jpg

Nu alvast te bestellen

Kun je niet wachten om te spelen? Je kunt DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition nu al bestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze spelpagina.**

Als je de game van tevoren bestelt, worden de spelgegevens direct en automatisch*** op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 27 september 2019 wordt de game beschikbaar**** en kun je direct beginnen met spelen!

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je de game direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (27 september 2019).

De toonaangevende RPG-serie overtreft zichzelf!

Ga op een groots avontuur vol memorabele personages, een betoverend verhaal en klassieke RPG-gameplay in DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition voor de Nintendo Switch!

Kruip in de huid van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis heeft verslagen. Ga samen met een groep charismatische kompanen op reis om de wereld te redden van een gevaarlijke dreiging.

Preview Image
Preview Image

Een bont gezelschap

Reis door Erdrea op een missie om het dreigende gevaar te stoppen! Tijdens je tocht naar grote steden en diepe kerkers sluiten zich op zijn zachtst gezegd interessante personages bij je aan, van sluwe dieven, tot magische verwanten en zelfs reizende artiesten!


Een klassieke RPG in een nieuw jasje

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition is voor zowel nieuwkomers als voor doorgewinterde DRAGON QUEST-veteranen en ware beleving en zit vol vernieuwingen aan de klassieke RPG-formule.

Beleef de iconische, turn-based gevechten op een nieuwe manier. Je kunt bijvoorbeeld unieke tactieken bedenken voor je team en de snelheid van gevechten aanpassen tijdens een groots avontuur dat je meer dan 100 uur bezig zal houden!

De ultieme DRAGON QUEST XI-ervaring

Naast de rijke content uit de oorspronkelijke game bevat DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition talloze nieuwe functies. Zo kun je wisselen tussen HD- en 16-bit-graphics, krijg je sidequests voorgeschoteld waarin je naar DRAGON QUEST-werelden uit het verleden reist, is er een nieuwe georkestreerde soundtrack, kun je extra verhalen over personages beleven en meer!

Preview Image
Preview Image
Preview Image
CI_NSwitch_DragonQuestXI_IntroBg.jpg
CI_NSwitch_DragonQuestXI_MapBg.gif
CI_NSwitch_DragonQuestXI_ExperienceBg.jpg
CI_NSwitch_DragonQuestXI_HRDecoration.png

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

RPG, Actiespel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

SQUARE ENIX CO., LTD.

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Seks
  • Gokken
  • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-09-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

27-09-2019

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

14905,51 MB