Probeer de game gratis

SQ_NSwitch_Miitopia_Demo_nlNL.jpg

Er is nu een gratis demo van Miitopia beschikbaar! Stel je Mii-team vandaag nog samen en neem het mee naar de volledige game.

Je kunt de demo van Miitopia downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen!

Mii krijg je niet klein!

NSwitch_Miitopia_MiiYou_mob.png

Ga op een waanzinnig en grappig avontuur met je eigen groep vrienden in Miitopia op de Nintendo Switch! Creëer je eigen team van Mii-personages en neem het op tegen de duistere vorst, die de gezichten van de Miitopia-bewoners heeft gestolen, waaronder dat van de koning! Haal de gezichten terug en herstel de balans in het koninkrijk met de kracht van vriendschap.

Wie gaat er mee op avontuur?

Creëer Mii-personages die lijken op je vrienden en vijanden, en bepaal zelf hoe de populatie er in Miitopia uitziet! Ontwerp je eigen Mii-held hoe jij dat wilt en kies zelf wie de hoofdrollen krijgen in het avontuur, van de helden die je reisgenoten worden tot de grote slechterik in het verhaal. Dit is jouw persoonlijke avontuur!

NSwitch_Miitopia_Quest_Img.png

Zo zien helden eruit! Vecht met je zus tegen vijanden, chill in de herberg met je grote liefde, of ga samen met een klasgenoot de strijd aan met de duistere vorst.

Mii-personages maken

Je kunt Mii-personages maken en toevoegen aan je eigen Miitopia via de Mii-maker op je Nintendo Switch-systeem. Ook kun je personages lenen van je vrienden.* Hier zie je hoe je dat doet!

Abonneer je op op
YouTube

Neem het op tegen excentrieke vijanden

NSwitch_Miitopia_Enemies_Img_01.png

Trek eropuit, ga op zoek naar schatten en neem het op tegen gnomen, golems en… hamburgers? De onderdanen van de duistere vorst hebben allerlei vormen en gestolen gezichten, de een nog vreemder dan de ander! Ga de strijd aan met deze eigenaardige vijanden in gevechten die nooit zo verlopen als je zou denken.

NSwitch_Miitopia_Enemies_Img_02.png
NSwitch_Miitopia_Enemies_Img_02_mob.png

Jij beslist welke acties je Mii-personages uitvoeren, zoals genezen, spreuken uitvoeren of volop in de strijd duiken. Je teamleden bepalen echter zelf wat ze doen. De persoonlijkheden, klassen en vriendschappen binnen je team zijn erg belangrijk. Zo kan je driftige broer bijvoorbeeld stoer doen door dubbele schade uit te delen, terwijl je koppige vriend hulp van anderen kan weigeren. Alles is mogelijk!

Wat een klasse!

Geen zin om met een zwaard of staf te vechten? Gebruik dan je microfoon als popster of geef vijanden een veeg uit de pan wanneer je voor de klasse van kok gaat! Er zijn voor jou en je team genoeg klassen om uit te kiezen.

Koester je vriendschappen

NSwitch_Miitopia_Innteraction_Img.jpg

Rust na een gevecht uit in de herberg en werk aan de banden tussen je Mii-personages. Zet teamleden bij elkaar en zie wat ervan terechtkomt. Stuur je personages op uitjes, zoals lekker koffieleuten, een bezoekje aan de bioscoop en meer. Elke vriendschap is bijzonder! Maak je borst maar nat voor hilarische interacties, gekke relaties en plotselinge situaties die het avontuur uniek maken.

Abonneer je op op
YouTube

BeHOEFte aan een trouwe metgezel?

NSwitch_Miitopia_Horse_Img_00.png

Je team wordt vergezeld door een paard. Als je er goed voor zorgt, zal het je loyaliteit bewijzen. Het paard helpt je een hoefje in de strijd, helpt je aanvallen uit te voeren en blijft altijd aan je zijde.

NSwitch_Miitopia_Fancy_Horse_nlNL.jpg
NSwitch_Miitopia_Fierce_Horse_nlNL.jpg
NSwitch_Miitopia_Cute_Horse_nlNL.jpg

P(r)uik plan!

Een persoonlijke touch maakt alles beter. Maak je Mii-personages bijzonder met diverse leuke aanpassingsopties. Probeer opvallende pruiken uit, leef je uit met een nieuwe haarkleur en laat de creativiteit in je los met make-up!

NSwitch_Miitopia_Wig_Img_04.jpg

Wil je een cool kostuum dat bij je nieuwe look past? Scan dan een compatibele amiibo om stijlvolle outfits te krijgen die je mogelijk doen denken aan enkele bekende gezichten.

Pre-orders zijn nu mogelijk

NSwitch_Miitopia_PreOrder_Img.jpg

Zin om aan het Miitopia-avontuur te beginnen? Speel direct om middernacht op 21 mei 2021 en ontvang tot € 2,00 in gouden punten wanneer je Miitopia van tevoren bestelt in de Nintendo eShop of via deze spelpagina.**

Verkrijgbaar met Nintendo Switch-gamevouchers

NSwitch_Miitopia_Voucher_Img.png

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, hebben we een exclusief aanbod voor je: het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma! Daarmee kun je twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor slechts € 99,00. Je kunt elke voucher inwisselen voor een downloadversie van een van de games uit de catalogus van het programma, dus je kunt twee games voor een gereduceerde prijs in huis halen, zoals Miitopia en Animal Crossing: New Horizons!

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Lees verder over betaalde onlinelidmaatschappen.

**Content kan niet worden gespeeld voor de releasedatum: 21 mei 2021. Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf 7 dagen vóór de releasedatum. Als je de game minder dan 7 dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling onmiddellijk bij aankoop in rekening gebracht.

bg-yellow
bg-turquoise
bg-stone
bg-quest
bg-green
bg-grey
bg-grey-top
bg-blue
bg-pink
bg-darkyellow
bg-blue-top
bg-purple-face
bg-green-sword
bg-stripes
deco-circle-yellow
deco-circle-green
deco-circle-blue
deco-triangle-green
deco-triangle-red
demo-side-img-left-01
demo-side-img-left-02
demo-side-img-left-03
demo-side-img-right-01
demo-side-img-right-02
demo-side-img-right-03
everyone-side-img-left
everyone-side-img-right
creation-side-img-left
creation-side-img-right
enemies-side-img-left
enemies-side-img-right
jobs-side-img-left-01
jobs-side-img-left-02
jobs-side-img-left-03
jobs-side-img-left-04
jobs-side-img-right-01
jobs-side-img-right-02
jobs-side-img-right-03
jobs-side-img-right-04
relationship-side-img-left-01-01
relationship-side-img-left-01-02
relationship-side-img-left-01-03
relationship-side-img-right-01-01
relationship-side-img-right-01-02
relationship-side-img-right-01-03
relationship-side-img-left-02
relationship-side-img-right
relationship-img-scroll
horse-side-img-left
horse-side-img-right
wig-img-scroll
carousel-arrow-left
carousel-arrow-right
carousel-active
arrow-yellow-up
arrow-yellow-down
arrow-yellow-button
video-border

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Princess.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Warrior.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Chef.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Mage.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Flower.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Cleric.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Scientist.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Thief.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Tank.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Popstar_W.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Popstar_M.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Imp.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Slider_Cat.png

In Miitopia kun je een team vormen met wie je maar wilt, van je beste vriend tot je favoriete cartoonpersonage!

Hoe je Mii-personages zich in de strijd gedragen, hangt af van de persoonlijkheden die je voor je teamleden kiest. Moeten ze zo cool als een kikker of zo koppig als een ezel zijn? Doe de quiz hieronder om het te ontdekken, en speel de demo van Miitopia als je dat nog niet hebt gedaan!


Weet je niet welke persoonlijkheid je voor je Mii moet kiezen?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_1__Foodcake.jpg

Je vindt een taart op een bord midden op de weg. Wat doe je?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_4_RunningNoses.jpg

Je komt monsters tegen die met je willen vechten. Welke strijdkreet zou je gebruiken?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_5_Hamburger.jpg

De duistere vorst heeft het gezicht van je vriend gestolen en op een hamburger geplakt. Hoe reageer je?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_7_LaidBack_Nah_NL.jpg

Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_8_CrossRoads_NL.jpg

Je bent verdwaald in een onbekende omgeving. Wat doe je?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Energiek

Je bent altijd vol energie en klaar om elke uitdaging aan te gaan! Dat kan ervoor zorgen dat je soms struikelt, maar je staat binnen de kortste keren weer op.


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Voorzichtig

Je bent voorzichtig en berekenend, wat je soms kan vertragen, maar je bent altijd voorbereid op verrassingen!


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Chaotisch

Je bent misschien wat onhandig en snel afgeleid, maar je hart zit op de goede plek en je weet hoe je lol moet maken!


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Koppig

Zodra je een besluit hebt genomen, kan niemand daar meer iets aan veranderen. Dat komt zeker van pas tijdens een missie!


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Cool

Jij bent de coole kikker van het team die nergens van wordt afgeschrikt. Dat helpt je te presteren onder druk.


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Relaxed

Je bent rustig en relaxed, maar je kunt verrassend vrolijk zijn als je met uitdagingen wordt geconfronteerd!


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

Miitopia-persoonlijkheidsquiz

Aardig

Je bent er altijd om vrienden een helpende hand te bieden en ze te redden, maar laat monsters niet profiteren van je vriendelijkheid.


Niet de persoonlijkheid waar je op hoopte?

NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Yellow_1.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Yellow_2.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Purple_1.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Purple_2.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Blue_1.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Blue_2.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Pink_1.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Question_BG_Pink_2.jpg
NSwitch_Miitopia_Quiz_Result_Banner.png
NSwitch_Miitopia_Quiz_Circle_Deco.png

Categorieën

Avonturenspel, Simulatie, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3125,00 MB