Pokémon Shield

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 15-11-2019
Abonneer je op op
YouTube

Beleef een gloednieuw Pokémon-RPG-avontuur in Pokémon Sword en Pokémon Shield! De games worden op 15 november uitgebracht voor de Nintendo Switch!

Welkom in Galar!

CI_NSwitch_PokemonSwordShield_Map.png

Beleef de spannendste avonturen in Galar, een uitgestrekt gebied met verschillende omgevingen, van het idyllische platteland en moderne steden tot een bosrijk landschap en besneeuwde bergen. De mensen en Pokémon die daar wonen, hebben samengewerkt om de industrie in de regio op te bouwen.

Abonneer je op op
YouTube

Op je reis kun je diverse Gyms bezoeken met als uiteindelijke doel om Pokémon-meester te worden! Je hoeft niet alles in je eentje te doen, want Galar herbergt nieuw ontdekte Pokémon die je kunt kiezen als je eerste partner!

Maak kennis met je eerste partner-Pokémon!

Je avontuur in Pokémon Sword en Pokémon Shield begint zodra je een van deze drie nieuwe Pokémon kiest!

CI_NSwitch_PokemonSwordShield_Grookey.png

Grookey, een gras-type. Deze ondeugende chimpansee-Pokémon is erg nieuwsgierig.

CI_NSwitch_PokemonSwordShield_Scorbunny.png

Scorbunny, een vuur-type. Deze konijn-Pokémon bulkt van de energie en rent de hele tijd rond.

CI_NSwitch_PokemonSwordShield_Sobble.png

Sobble, een water-type. Deze schuchtere waterhagedis-Pokémon valt aan vanuit het water.

Het Dynamax-fenomeen

Dynamax is een bijzonder fenomeen dat zich op specifieke locaties in Galar voordoet. Op die locaties kunnen Pokémon tijdens gevechten gigantisch groot worden, wat de Pokémon-gevechten in deze regio uniek maakt.

Preview Image
Preview Image
Preview Image

Pokémon uit Galar kunnen Dynamaxen, waardoor ze buitengewoon sterk worden. Gevechten tussen Dynamax Pokémon gaan er dus altijd ruig aan toe.

Ontdek de Wild Area

De Wild Area is een uitgestrekt gebied in Galar waar Pokémon goed gedijen. Je komt ogen tekort om al het natuurschoon te bewonderen en nergens in Galar vind je zo veel verschillende soorten Pokémon als in de Wild Area.

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

Max Raid Battles

SQ_NSwitch_PokemonSwordShield_MaxRaidBattles.jpg

Max Raid Battles zijn een nieuwe vorm van gevechten en vinden plaats in de Wild Area. Je kunt online* of lokaal draadloos** samenwerken met tot wel drie andere Trainers om het op te nemen tegen een wilde Dynamax Pokémon. Als het lukt om deze Pokémon te verslaan, krijg je de kans om hem te vangen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Legendary Pokémon

SQ_NSwitch_PokemonSwordShield_Legendaries_EU.jpg

Er is nauwelijk iets bekend over de Legendary Pokémon Zacian en Zamazenta. Zelfs voor de inwoners van Galar zijn de twee Pokémon een groot mysterie.

Mensen en Pokémon van Galar

SQ_NSwitch_PokemonSwordShield_Characters_NL.jpg

Je gaat op avontuur met als doel om Champion van Galar te worden. Onderweg zul je allerlei interessante mensen en Pokémon ontmoeten.

In Galar wonen allerlei soorten Pokémon. Er is nog niet veel over deze unieke Pokémon bekend, dus onderzoekers zijn dag en nacht bezig om meer over ze te weten te komen.

H2x1_NSwitch_PokemonSwordShield_newPokemon_EN.jpg

Duopakket van Pokémon Sword en Pokémon Shield***

Vanaf 15 november is er ook een duopakket van Pokémon Sword en Pokémon Shield verkrijgbaar. Daarin zitten Pokémon Sword en Pokémon Shield en een exclusieve gouden SteelBook® voor beide gamecards.

CI_PokemonSwordShield_Steelbook_nlNL.jpg

Poké Ball Plus

ci_nswitch_pokemonletsgo_pokeballplus.jpg

Je kunt bepaalde functies van de Poké Ball Plus (wordt apart verkocht) gebruiken, waardoor je een Pokémon met je mee kunt nemen in de echte wereld! Als je genoeg tijd doorbrengt met een van je favoriete Pokémon, kan er iets bijzonders gebeuren!

De video's hierboven werden oorspronkelijk getoond in Pokémon Direct-presentaties op 27 februari 2019 en 5 juni 2019. Binnenkort kun je meer info verwachten!

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

**Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

***Ga naar de winkel bij jou in de buurt voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

RPG

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

GAME FREAK

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-11-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-11-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans