Ring Fit Adventure

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-10-2019
Abonneer je op op
YouTube
CI_NSwitch_RingFit_CircleBackground_LightGrey.png
CI_NSwitch_RingFitAdventure_Intro_Character.png

Dit avontuur houdt je in beweging!

Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen! Ontdek een kleurrijke fantasiewereld en versla een krachtpatser van een draak en zijn onderdanen door allerlei oefeningen te doen in Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch! Jog op de plaats om door grasvlakten te rennen, voer oefeningen uit om vijanden aan te vallen en vul je energiemeter aan met yogaposes.

CI_NSwitch_RingFitAdventure_RingConController.png
CI_NSwitch_RingFit_Controller_CircleCharacter_01.png
CI_NSwitch_RingFit_Controller_CircleBackground_01.png

De nieuwe Ring-Con en beenband meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Met minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen is Ring Fit Adventure een sportief plezier voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.

CI_NSwitch_RingFitAdventure_RingCon_LegStrap.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_04.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_10.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_07.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_13.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_18.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_16.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_21.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_20.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_17.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_22.png

Verbeter je personage en jezelf!

CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleCharacter_01.png
CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleBackground_01.png

In het avontuur moet je het tegen monsters opnemen door te kiezen uit meer dan 60 fitnessoefeningen om uit te voeren. Baan je een weg door meer dan 100 parcours in meer dan 20 gebieden. Naarmate je de parcours speelt (en je je mogelijk in het zweet werkt), verdien je fitpunten en ingrediënten waarmee je herstellende smoothies kunt maken.

CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleCharacter_02.png
CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleBackground_02.png

Tussen de gevechten door moet je je soms op ongebruikelijke manieren voortbewegen, zoals met springplanken die werken op squats, via watervallen waar je tegenop moet peddelen, en meer! Je kunt ook een bezoekje brengen aan dorpjes en naar de Smoothique gaan om kleding aan te schaffen waarmee je je aanval of verdediging verbetert, of extra missies aannemen om supereffectieve voorwerpen te verdienen.

CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleBackground_05.png

Wil je het tegen anderen opnemen? Geef de Ring-Con door en kies uit 12 minigames: maak kisten kapot met lucht, bak potten door te squatten en meer. Je kunt ook je eigen work-out samenstellen en daarbij oefeningen en minigames combineren om je echt in het zweet te werken. Je kunt zelfs je prestaties bijhouden met geschatte statistieken door de ingebouwde infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con (wordt apart verkocht) te gebruiken. Zo kan er bijvoorbeeld een schatting worden gemaakt van je hartslag of van de hoeveelheid calorieën die je tijdens een work-out hebt verbrand. Niets staat je meer in de weg om je doelstelling te behalen!

CI_NSwitch_RingFit_LevelUp_CircleBackground_04.png

Als je de lat voor jezelf nog hoger wilt leggen, kun je de Ring-Con met vastgemaakte Joy-Con-controller (wordt apart verkocht) ook zonder de Nintendo Switch gebruiken. Neem de Ring-Con mee naar je werk of naar het park om daar nog meer te trainen. Later kun je de Ring-Con synchroniseren met je game om je inspanningen om te zetten in fitpunten en in-game voorwerpen voor je personage. Zet je beste beentje dus voor en pluk er de vruchten van, zowel binnen als buiten de game!

CI_NSwitch_RingFit_Slider_02.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_03.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_05.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_06.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_08.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_09.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_11.png
CI_NSwitch_RingFit_Slider_12.png

Kenmerken

Ontdek een enorme fantasiewereld en gebruik meer dan 60 oefeningen om vijanden te verslaan.

Baan je een weg door meer dan 100 parcours in meer dan 20 gebieden door te joggen, te sprinten en te knieheffen.

Verzamel ingrediënten om in de game smoothies te maken waarmee je tijdelijk sterker kunt worden.

Koop betere outfits met de ringetjes die je in de game hebt verdiend.

Met de nieuwe Ring-Con en beenband heb je de volledige controle over de bewegingen in de game.

Speel een groot avontuur of korte minigames, ongeacht je niveau, doelstellingen en tijdsschema.

Maak een schatting van je hartslag met de ingebouwde infrarood-bewegingscamera.

Stel je eigen work-outs samen en pas ze aan je lifestyle aan.

Je kunt het Ring-Con-accessoire zelfs gebruiken als de game is uitgeschakeld. Op die manier kan je personage nog meer ervaring opdoen.

H3x1_NSwitch_ANewExperience_Package_nlNL.jpg

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Lifestyle, Fitness & gezondheid

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Functies

Tafelstijl, Tv-stijl

Leeftijdsclassificatie

  • 7

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-10-2019

Leeftijdsclassificatie

7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans