Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Super Bomberman R

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-03-2017
Abonneer je op op
YouTube

Bomberman is terug en klaar om te knallen op de Nintendo Switch!

Laat de strijd losbarsten in Super Bomberman R, want de klassieke serie is terug op de Nintendo Switch. De regels zijn hetzelfde gebleven, maar alles zit in een nieuw jasje: geniet van 3D-levels, HD-graphics en online multiplayer*.

CI_NSwitch_SuperBombermanR_WhiteBomber.jpg

De explosieve party-game is terug!

In Super Bomberman R ren je door een labyrintisch raster terwijl je bommen plaatst om tegenstanders op te blazen en power-ups verzamelt om je vaardigheden te verbeteren.

Het draait niet alleen om vernieling, maar ook om strategie. Als je een speler namelijk in het nauw weet te drijven met je bommen, kan hij het wel schudden! Maar let op: je kunt ook geraakt worden door je eigen bommen.

Meer zielen, meer vreugd

In de lokale en online* multiplayer, voor maximaal acht spelers, is het iedere bommenwerper voor zich. Je kunt de strijd aangaan in de tv-stijl, tot acht Nintendo Switch-systemen met elkaar verbinden voor multiplayer in de handheldstijl, of zelfs lokaal multiplayer spelen op één scherm, waar je ook bent, in de tafelstijl.** Kun jij je hoofd koel houden, of heb je een kort lontje?

Bekijk de multiplayer en andere spelstanden

Red het universum

NSwitch_SuperBombermanR_05.jpg

Liever in je eentje knallen? Geen probleem! Super Bomberman R bevat ook een Verhaalstand, met volledig ingesproken filmpjes en meer dan 50 levels. Reis af naar uiteenlopende locaties, van fabrieken tot overwoekerde tempels, waar je meer dan grote explosies zult moeten gebruiken om de klus te klaren. Activeer schakelaars, verzamel sleutels en neem het op tegen enorme eindbazen in de grootste uitdaging die de Bomberman-strijders ooit voor hun kiezen hebben gekregen. Je kunt zelfs een vriend of vriendin een Joy-Con aanreiken voor een coöperatieve ervaring.

Kom meer te weten over de Verhaalstand

*Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Om offline te spelen heb je één compatibele controller per speler nodig. Je hebt mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Om lokaal met anderen te spelen in de draadloze stand, heeft iedere speler één exemplaar van de software nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Multiplayer

NSwitch_SuperBombermanR_01.jpg

Knallen met z'n allen

Wie heeft er zin in een beetje bombastische chaos? De multiplayermodus van Super Bomberman R, met ondersteuning voor acht spelers op één Nintendo Switch en verschillende levels en power-ups, roept herinneringen op aan de klassieker op de Super Nintendo. Maar let op: niet alle levels zijn hetzelfde. Bereid je voor op gevaarlijke omgevingen, zoals gladde oppervlakken, magneten die je bommen verplaatsen, en instortende vloeren waardoor je je tactiek moet aanpassen. Je kunt zelfs tot vier Nintendo Switch-systemen met elkaar verbinden om lokale multiplayer te spelen.*

Wraak is zoet

Ben je in een vlammenzee ten onder gegaan? Geef de moed niet op! Als je sneuvelt in de strijd, verschijn je aan de zijlijn in een wraakkar. Hiermee kun je langs de rand van het scherm bewegen en bommen in het level gooien om de resterende spelers het leven zuur te maken. Als je een speler weet af te maken, wissel je met hem of haar van plaats, zodat je nog een kans maakt om de overwinning te behalen.

Power-ups!

Het zou geen Bomberman-game zijn zonder een reeks power-ups, en veel oude favorieten zijn terug van weggeweest. Power-ups vergroten het bereik van je explosies, laten je meer bommen plaatsen of zorgen dat je sneller loopt, en sommige geven je zelfs de kracht om bommen opzij te slaan! Zorg alleen dat je wegblijft van die doodskop...

Geld moet rollen

Terwijl je speelt verdien je munten die je bij een winkel in het spel kunt uitgeven. Wil je je Bombermannen een persoonlijk tintje geven? Geef ze eens een nieuwe hoed. Heb je zin om in een nieuw level te spelen? Die kun je ook vrijspelen! Je kunt zelfs extra personages vrijspelen. Maak al je vrienden stinkend jaloers als ze je tekeer zien gaan op het slagveld met een klein boompje op je hoofd. Klasse.

De strijd gaat wereldwijd

NSwitch_SuperBombermanR_02.jpg

Heb je iedereen in je omgeving al verslagen? In de stand Online Strijd** kun je wereldwijd vechten, waarbij je keuze hebt uit twee opties: Liga Strijd en Vrije Strijd.

In Liga Strijd werk je je omhoog in het klassement en verdien je Strijdpunten (BP) terwijl je het opneemt tegen spelers van hetzelfde niveau. Er zijn meerdere rangen die je kunt bereiken, van de laagste positie tot helemaal aan de top. Naarmate je BP verzamelt, gaat je rang ook omhoog. Let op: als je een match verliest, verlies je kostbare BP en kun je degraderen naar een lagere rang.

Als je zin hebt om je eigen spelregels te volgen, en niet belemmered wilt worden door de druk van een competitie, is de Vrije Strijd misschien iets voor jou. In Snel Spel word je in een willekeurige kamer geplaatst die op zoek is naar spelers. Als jij en je vrienden je eigen ding willen doen, kies je Maak Kamer om zelf het level en de regels te bepalen. Vervolgens kunnen jullie de strijd aangaan om te zien wie er als laatste overblijft.

Wil je liever het universum redden? Probeer dan eens de Verhaalstand

*Om offline te spelen heb je één compatibele controller per speler nodig. Je hebt mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Om lokaal met anderen te spelen in de draadloze stand, heeft iedere speler één exemplaar van de software nodig.

**Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Daarnaast is voor sommige onlinediensten vanaf najaar 2017 een betaald abonnement vereist. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Verhaalmodus

Het universum staat op springen!

De klassieke Bomberman-strijder Wit ken je waarschijnlijk al, maar heb je de rest van zijn familie al ontmoet? De acht Bomberman-strijders moeten de strijd weer aangaan om de kwade Keizer Buggler en zijn handlangers, de Vijf Lafhartige Bombers, een halt toe te roepen!

NSwitch_SuperBombermanR_03.jpg

De Bomberman-strijders moeten deze explosieve ellendelingen uitschakelen in 50 levels vol bloedstollende actie. En denk maar niet dat je gewoon alles op kunt blazen om de overwinning te behalen. Elk level heeft een specifiek doel, zoals personages naar een veilige plaats begeleiden, of een horde vijanden overleven. Ook kun je een aantal enorme mechanische eindbazen verwachten, want de Vijf Lafhartige Bombers geven zich niet zomaar gewonnen.

Maak kennis met de strijders

CI_NSwitch_SuperBombermanR_Rangers.jpg

Wit, Zwart, Roze, Blauw, Rood, Geel, Aqua en Groen zijn samengekomen om de kwade Keizer Buggler te verslaan. Deze vlammende familie heeft deze keer heel wat werk voor de boeg, maar we weten zeker dat het goedkomt. Ze hebben tenslotte ook geleerd om met elkaar samen te leven. Elke strijder heeft een unieke persoonlijkheid, dus misschien kun je degene kiezen die het beste bij jou past.

Waarschuwing! Kwaad in aantocht!

CI_NSwitch_SuperBombermanR_Buggler.jpg

Daar heb je die lafhartige kwade Keizer Buggler, aartsvijand van de Bomberman-strijders! Buggler, die boosaardige bolleboos, is echt onuitstaanbaar. Met zijn helse hulpjes aan zijn zijde is hij van plan het universum te vernietigen. Hij heeft zichzelf een cyborg-upgrade gegeven om de Bombermannen voor eens en voor altijd uit te roeien!

CI_NSwitch_SuperBombermanR_KaraokeBomber.jpg

Bugglers handlangers, de Vijf Lafhartige Bombers, Magnet, Golem, Phantom, Plasma en Karaoke, zijn geduchte tegenstanders. Elke slechterik beschikt over unieke vaardigheden, van Phantom Bombers dodelijke afleidingen tot Golem Bombers verpletterende gewicht. Om deze vijanden te verslaan zul je tot het uiterste moeten gaan, dus bereid je overal op voor. Zorg alleen dat je Karaoke Bomber niet laat zingen: die stembanden zijn levensgevaarlijk.

Hulp nodig?

NSwitch_SuperBombermanR_04.jpg

Keizer Buggler kan een hele kluif zijn in je eentje, dus als je wat hulp wilt inroepen, kun je een vriend laten meedoen. De Verhaalmodus geeft je de mogelijkheid om lokaal samen te spelen, dus geef je vriend een Joy-Con en werk samen om het kwaad te verslaan.

Categorieën

Actiespel, Party, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-8), Lokaal draadloos (2-8), Online (2-8)

Uitgever

KONAMI

Ontwikkelaar

Konami Digital Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3931,00 MB