Super Smash Bros. Ultimate

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-12-2018
Abonneer je op op
YouTube
 
SQ_NSwitch_NintendoSwitchOnline_B.jpg

Bundel met Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar!

Je kunt deze game kopen in een bundel met een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden voor een gereduceerde prijs: je bespaart € 9,99!

Super Smash Bros. Ultimate + Nintendo Switch Online

Legendarische gamewerelden en beroemde vechters komen samen in de ultieme showdown: een nieuwe game in de Super Smash Bros.-serie voor de Nintendo Switch!

Aankoopmogelijkheden

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_Events.jpg

Iedereen is van de partij!

Nieuwe vechters, zoals Inkling uit Splatoon, Ridley uit Metroid, Simon Belmont uit Castlevania en Isabelle uit Animal Crossing, maken hun debuut in de Super Smash Bros.-serie. Ook komen alle Super Smash Bros.-vechters uit de serie terug… ALLEMAAL!

Vechters bekijken

3… 2… 1… START!

Lanceer je tegenstanders het level uit in deze ultieme actiegame. Dankzij snellere actie, nieuwe voorwerpen, aanvallen, verdedigingsmogelijkheden, technieken en nog veel meer beleef je een zinderende strijd, of je nu thuis of onderweg bent.

Zo speel je smash

Plezier voor iedereen!

Dankzij de verschillende spelstanden en opties kan iedereen de game spelen. Kies in Smash het level, bepaal de regels en ga de strijd aan met tot wel acht spelers tegelijk! Of vorm in Multismash een team van drie of vijf vechters en neem de vechters van het andere team één voor één te grazen! En dat is pas slechts het begin!

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_ManySpirits.jpg

Dankzij spirits kun je gevechten organiseren tussen personages uit meer series dan ooit tevoren. Hoeveel kun jij er verzamelen? Vechters kunnen hun krachten bundelen met spirits om nog sterker te worden. Hoofdspirits verbeteren de statistieken van je vechter en hulpspirits geven je vechter extra vaardigheden. Kies je hoofdspirit en hulpspirits en maak je vechter sterker dan ooit!

Spelstanden bekijken

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

Meer dan 100 levels!

Levels uit eerdere games van de serie zijn verbeterd en elk level heeft een Slagveld- en Ω-versie. Ontdek talloze levelgevaren, inclusief levels die van vorm veranderen en gastpersonages die plotseling verschijnen. Daarnaast kun je met de optie 'Levelwissel' twee levels kiezen die elkaar na een bepaalde tijd automatisch afwisselen.

Per level kun je instellen welke muziek je wilt horen terwijl je de strijd aangaat. Er zijn in totaal meer dan 800 nummers!

Levels bekijken

Enkele voorbeelden beluisteren

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

Gebruik voorwerpen in je voordeel!

Voorwerpen die in het level verschijnen, kunnen de sleutel tot succes zijn… mits je ze goed gebruikt! Zo kun je met Pokéballen en Meesterballen Pokémon oproepen die je kunnen helpen in de strijd. Ook kunnen gastpersonages je als hulptrofeeën bijstaan!

Voorwerpen, Pokémon en hulptrofeeën bekijken

Compatibel met amiibo

Alle huidige amiibo-figuurtjes (apart verkrijgbaar) uit de Super Smash Bros.-serie worden ondersteund!

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_FightersPass.jpg

Downloadbare content

Er komen meer vechters, levels en nummers naar Super Smash Bros. Ultimate als downloadbare content!

Met de Fighters Pass krijg je toegang tot vijf Challenger Packs, zodra deze worden uitgebracht: vijf vechters, vijf levels en al hun bijbehorende nummers.

Buiten de vijf vechters die in de Fighters Pass zijn inbegrepen, zijn er meer DLC-vechters in ontwikkeling. De strijd is nog niet gestreden!*

*Opmerking: extra DLC-vechters zijn niet in de Fighters Pass inbegrepen.

Meer info over de Fighters Pass

Meer DLC bekijken

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_SmashWorld.png

Smash World

Met Smash World, een onderdeel van de smartphone-app van Nintendo Switch Online, kun je heel eenvoudig aanbevolen video's en levels van Super Smash Bros. Ultimate bekijken die door spelers zijn geplaatst.

Als je levels ziet die je cool lijken, hoef je daar alleen maar op te tikken om ze de volgende keer dat je Super Smash Bros. Ultimate opstart te kunnen downloaden. Je kunt ook je spiritteams bekijken of nieuwe teams maken en ze naar je game sturen.

Meer info over Nintendo Switch Online

Kun je maar geen genoeg van Smash krijgen? Ga op zoek naar toernooien bij jou in de buurt of meld je eigen toernooi aan via ons Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal!

De officiële Super Smash Bros. Ultimate-website bezoeken

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Er komen meer vechters, levels en nummers naar Super Smash Bros. Ultimate als downloadbare content! Alle content op deze pagina is verkrijgbaar als bundel: de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass. We komen binnenkort met meer informatie over de content van de Fighters Pass!

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_FightersPass.jpg
 

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass

Super Smash Bros. Ultimate + Fighters Pass-pakket

Met de Fighters Pass krijg je toegang tot vijf Challenger Packs, zodra deze worden uitgebracht: vijf vechters, vijf levels en al hun bijbehorende nummers.

Elk Challenger Pack bevat één vechter, één level en meerdere nummers. Je kunt elke set los kopen voor € 5,99, of alle sets samen kopen als Fighters Pass-totaalpakket voor € 24,99.

Losse sets bekijken

Alle Challenger Packs van de Fighters Pass zullen stapsgewijs worden uitgebracht tot februari 2020.

Preview Image
Preview Image

Als je de Fighters Pass koopt, krijg je als bonus ook nog een outfit voor de Mii-zwaardvechter. Die outfit is gebaseerd op Rex uit Xenoblade Chronicles 2.


Challenger Pack 1: Joker

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_Joker.jpg

Joker, de leider van de Phantom Thieves of Hearts uit Persona 5, sluipt in Challenger Pack 1 naar Super Smash Bros. Ultimate! Deze set bevat ook het nieuwe level Mementos, muziek uit de Persona-serie, de Joker-route in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard met de DLC-spirits van Persona.


Challenger Pack 2: Held

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_Hero.jpg

Bereid je voor op een heldhaftige confrontatie! De held uit DRAGON QUEST mengt zich in de strijd in Challenger Pack 2! Kies uit vier helden uit de legendarische RPG-serie, waaronder de hoofdpersoon uit DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition. Deze set bevat ook een nieuw level, Altaar van Yggdrasil, muziek uit de DRAGON QUEST-reeks, de heldenroute in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard met de DLC-spirits van DRAGON QUEST.


Challenger Pack 3: Banjo en Kazooie

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_BanjoAndKazooie.jpg

Het duo Banjo en Kazooie is klaar voor de strijd in Challenger Pack 3! Val aan met de snavel, smijt met eieren en geef je vijanden er flink van langs met Wondervleugel. Deze set bevat ook het nieuwe level Spiral Mountain, muziek uit de Banjo-Kazooie-serie, een Banjo-Kazooie-route in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard in Banjo-Kazooie-thema.

Challenger Pack 4: Terry Bogard

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_TerryBogard.jpg

Hé, kom op! Terry Bogard uit Fatal Fury mengt zich in november in de strijd!


Drie aankoopmogelijkheden

Je kunt de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass op drie manieren kopen!

 • Via de Super Smash Bros. Ultimate-pagina in de Nintendo eShop.
 • Via deze website.*
 • Als Fighters Pass-downloadkaart (in de winkel verkrijgbaar).

Er is meer DLC verkrijgbaar!

Er is ook DLC verkrijgbaar die geen onderdeel uitmaakt van de Fighters Pass, zoals Piranha Plant en kostuums voor Mii-vechters! Je kunt elk Challenger Pack ook los kopen, mocht je niet gelijk de hele Fighters Pass willen kopen.

Meer DLC bekijken

Buiten de vijf vechters die in de Fighters Pass zijn inbegrepen, zijn er meer DLC-vechters in ontwikkeling. De strijd is nog niet gestreden!

Opmerking: extra DLC-vechters zijn niet in de Fighters Pass inbegrepen.

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Prijzen in de Nintendo eShop.

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Super Smash Bros. Ultimate nodig. Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie.)

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Instructies voor het recht van ontbinding

pdf icon Modelformulier voor ontbinding (PDF, 92 kB)

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Met downloadbare content kun je nog meer vechters, levels en muzieknummers voor Super Smash Bros. Ultimate krijgen!

Op zoek naar de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass?

Downloadbare vechters

Piranha Plant!

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_PiranhaPlant.jpg

Hap, hap! Piranha Plant mengt zich in de strijd als betaalde downloadbare content!

Piranha Plant maakt geen onderdeel uit van het Fighters Pass-pakket.

Piranha Plant


Challenger Pack 1: Joker

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_Joker.jpg

Joker, de leider van de Phantom Thieves of Hearts uit Persona 5, sluipt in Challenger Pack 1 naar Super Smash Bros. Ultimate! Deze set bevat ook het nieuwe level Mementos, muziek uit de Persona-serie, de Joker-route in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard met de DLC-spirits van Persona.

Challenger Pack 1: Joker


Challenger Pack 2: Held

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_Hero.jpg

Bereid je voor op een heldhaftige confrontatie! De held uit DRAGON QUEST mengt zich in de strijd in Challenger Pack 2! Kies uit vier helden uit de legendarische RPG-serie, waaronder de hoofdpersoon uit DRAGON QUEST® XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition. Deze set bevat ook een nieuw level, Altaar van Yggdrasil, muziek uit de DRAGON QUEST-reeks, de heldenroute in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard met de DLC-spirits van DRAGON QUEST.

Challenger Pack 2: Held


Challenger Pack 3: Banjo en Kazooie

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_BanjoAndKazooie.jpg

Het duo Banjo en Kazooie is klaar voor de strijd in Challenger Pack 3! Val aan met de snavel, smijt met eieren en geef je vijanden er flink van langs met Wondervleugel. Deze set bevat ook het nieuwe level Spiral Mountain, muziek uit de Banjo-Kazooie-serie, een Banjo-Kazooie-route in de stand Klassiek en een speciaal spiritboard in Banjo-Kazooie-thema.

Challenger Pack 3: Banjo en Kazooie


Challenger Pack 4: Terry Bogard

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_DLC_TerryBogard.jpg

Hé, kom op! Terry Bogard uit Fatal Fury mengt zich in november in de strijd!


Joker, Held, Banjo en Kazooie en Terry Bogard zijn ook inbegrepen in de Fighters Pass. Meer info over de Fighters Pass.

Kostuums voor Mii-vechters

Nieuwe kostuums geven je nog meer opties voor je Mii-vechters, zoals Sans uit UNDERTALE, een Slime-hoed uit DRAGON QUEST en personages uit Persona! Ontdek zelf welke kostuums er nog meer te koop zijn.

Kostuums voor Mii-vechters bekijken

Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image
Preview Image

+10

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Prijzen in de Nintendo eShop.

Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Super Smash Bros. Ultimate nodig. Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie.)

Aankoopmogelijkheden

Super Smash Bros. Ultimate kopen

Verkrijgbaar vanaf 16 november 2018

 • Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate edition

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_HardwareBundle.jpg

Deze bundel bevat een houder waarop vechters uit de originele game worden afgebeeld, Joy-Con-controllers met een Super Smash Bros.-ontwerp en een downloadcode* waarmee je Super Smash Bros. Ultimate vanaf 7 december kunt spelen.

Verkrijgbaar vanaf 7 december 2018

 • Gamecardversie
  Super Smash Bros. Ultimate kopen
 • Downloadversie
  Je kunt de downloadversie aanschaffen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via de officiële Nintendo-website.** Je kunt in bepaalde winkels ook een downloadcode kopen.
 • Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_LimitedEdition.jpg

Deze bevat een exemplaar van de game, een Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. edition en een Nintendo GameCube Controller-adapter!

 • Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. edition

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_GameCubeController.jpg

 • Nintendo GameCube Controller-adapter

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_GameCubeAdapter.jpg

 • Nintendo Switch Pro Controller Super Smash Bros. Ultimate edition

Abonneer je op op
YouTube

CI_NSwitch_SuperSmashBrosUltimate_FightersPass.jpg

Downloadbare content

Er komen meer vechters, levels en nummers naar Super Smash Bros. Ultimate als downloadbare content!

Met de Fighters Pass krijg je toegang tot vijf Challenger Packs, zodra deze worden uitgebracht: vijf vechters, vijf levels en al hun bijbehorende nummers.

Buiten de vijf vechters die in de Fighters Pass zijn inbegrepen, zijn er meer DLC-vechters in ontwikkeling. De strijd is nog niet gestreden!*

*Opmerking: extra DLC-vechters zijn niet in de Fighters Pass inbegrepen.

Meer info over de Fighters Pass

Meer DLC bekijken

Vraag in de winkel naar de beschikbaarheid van dit product.

*Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie.)

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Bestel nu

Bestel nu - games digitaal

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Categorieën

Vechtspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo / Sora Ltd. / BANDAI NAMCO Studios Inc.

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • GameCube Controller,
 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

24874,32 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2018

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • GameCube Controller,
 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans