The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 15-10-2019
Abonneer je op op
YouTube
SQ_NSwitch_TheWitcher3WildHuntCompleteEdition_enGB.jpg

Nu alvast te bestellen

Kun je niet wachten om te spelen? Je kunt The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition nu al bestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze spelpagina.*

Als je de game van tevoren bestelt, worden de spelgegevens direct en automatisch*** op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 15 oktober 2019 wordt de game beschikbaar*** en kun je direct beginnen met spelen!

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je de game direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (15 oktober 2019).

The Witcher 3: Wild Hunt, een game die al meer dan 250 Game of the Year-awards heeft gewonnen, is een avontuur met een diepgaand verhaal en speelt zich af in een enorme open wereld. Jij bent Geralt van Rivia, een excellente monsterdoder.

Je beschikt over alles wat je nodig hebt: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke brouwsels, kruisbogen en krachtige magie. Je kunt gaan en staan waar je wilt in het door oorlog verscheurde en door monsters geteisterde land. Je huidige missie? Het vinden van de Child of Prophecy, een levend wapen dat de wereld kan veranderen.

De Complete Edition bevat alle reeds uitgebrachte downloadbare content, inclusief twee gigantische verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone en Blood and Wine. Dit is de perfecte gelegenheid om deze wereld voor het eerst te betreden of het avontuur opnieuw te beleven, zelfs onderweg!

Kenmerken

  • Een gigantische open wereld om te ontdekken. Bezoek de kapitaalkrachtige en corrupte stad Novigrad, trotseer de ijzige kou op de winderige Skellige-eilanden en ga de strijd aan met de duistere krachten in het verlaten, verwoeste niemandsland. Vaar over de open zeeën, ga op zoek naar eeuwenoude artefacten of galoppeer op je paard over uitgestrekte vlakten. De wereld in The Witcher 3 wacht erop om ontdekt te worden.
  • Ongeëvenaard verhaal met meer dan 150 uur gameplay. The Witcher 3: Wild Hunt bevat meer dan 100 uur aan hoofd- en zijmissies en meer dan 50 uur aan extra content. In de game worden traditionele RPG-elementen gecombineerd met een ongekende keuzevrijheid die alleen open-wereld-games kunnen bieden. Je keuzes hebben een directe invloed op het verloop en het einde van het verhaal.
  • Nu op de Nintendo Switch: speel thuis en onderweg. De game maakt volop gebruik van alle voordelen die de Nintendo Switch te bieden heeft, waardoor een fantastische ervaring is ontstaan die je zowel thuis als onderweg kunt beleven.

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

***Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

CD PROJEKT RED

Ontwikkelaar

CD PROJEKT RED

Leeftijdsclassificatie

  • 18
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-10-2019

Leeftijdsclassificatie

18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

30125,59 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-10-2019

Leeftijdsclassificatie

18

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Russisch