Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-05-2017
Abonneer je op op
YouTube

Ervaar ouderwets stoere straatgevechten in ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers, alleen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Om de dertigste verjaardag van deze beroemde serie te vieren kun je nu altijd, overal en met iedereen een potje straatvechten in de ultieme versie van de iconische Super Nintendo-vechtgame die de wereld veroverde.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Gif_RyuVsSagat.gif

Knok waar je wilt

Met de Nintendo Switch kun je waar je maar wilt tegen anderen strijden. Speel thuis op de tv, of neem je Nintendo Switch mee om onderweg te gamen. Haal gewoon de twee Joy-Con van je systeem, geef er eentje aan een vriend, en je bent klaar voor een knokpartij met twee spelers.

Vecht tegen vrienden in de Versus-stand, bundel je krachten met een tweede speler in de gloednieuwe Buddy Battle, of strijd online* tegen rivalen van over de hele wereld!

Lees alles over de multiplayer en spelstanden

Een verbeterde ervaring

De game levert tal van verfijningen, verbeteringen en toevoegingen, inclusief kraakheldere HD-beelden, een exclusief digitaal artbook, gloednieuwe spelstanden voor één of twee spelers, extra personages en meer.

Wil je weten wat er nieuw is?

De beste vechters ter wereld

Ryu, Ken, Chun-Li en de rest van de originele vechters zijn terug en ze ogen beter dan ooit dankzij de verbeterde beelden. Evil Ryu en Violent Ken doen nu ook mee, met nieuwe acties voor agressievere speelstijlen.

Maak kennis met de vechters

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Voor het gebruik van onlinediensten is een betaald abonnement vereist. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Wat is er nieuw?

ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers biedt tal van verbeteringen, upgrades en verfijningen - waarvan vele exclusief zijn voor de Nintendo Switch. Daarmee is dit de ultieme versie van de geweldigste vechtgame ooit.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Gif_CammyVsTHawk.gif

Een verbeterde look

De beroemde beelden zijn opgepoetst voor een kraakheldere en moderne uitstraling, zonder de charme van het origineel te verliezen. Traditioneel ingesteld? In het menu kun je wanneer je maar wilt wisselen tussen HD-beelden en de originele stijl!

Nieuwe personages

Naast de terugkerende vechters uit het origineel zijn voor het eerst in bijna twintig jaar twee nieuwe personages aan de line-up van Street Fighter II toegevoegd. Evil Ryu, de vorm die Ryu krijgt nadat hij is bezweken voor de duisternis, en de gehersenspoelde Violent Ken zijn perfect voor spelers die houden van een lekker agressieve speelstijl.

Maak kennis met de personages

Nieuwe manieren om te spelen

Naast de klassieke Arcade- en Versus-gameplay waar de Street Fighter-serie beroemd mee werd, zijn nu ook de nieuwe spelstanden Buddy Battle en Way of the Hado toegevoegd. Of je nu in je eentje strijdt of met een vriend, er valt genoeg te beleven.

De Lite-besturingsoptie is perfect voor beginners, want deze laat je speciale acties en zelfs supercombo's toewijzen aan een enkele knop (of aan een tik op het touchscreen in de handheldstijl). Zo maken beginners ook een kans tegen gevorderde spelers. Geen zorgen, Pro-spelers: als je online speelt in een Ranked gevecht, word je dus níet tegenover een Lite-speler gezet.

Lees alles over de multiplayer en spelstanden

HD-trilfunctie

De HD-trilfunctie van de Joy-Con laat je de kracht van je speciale acties fysiek beleven. Voel hoe de Hadoken door het beeld vliegt - en door de palm van je hand - of hoe een Shoryuken door je Joy-Con trilt.

Color Editor

Gebruik de Color Editor om de kleuren van je favoriete Street Fighter-personages te veranderen en in je eigen stijl te vechten! Creëer verrassende nieuwe looks voor de iconische vechters en onderscheid je van de rest met je eigen kleurcombinaties.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Whatsnew_ColorSwap.jpg

Hé! Er klopt hier iets niet…

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_StreetFighter30thAnniversary.jpg

Exclusieve artgallery

Blader door 30 jaar Street Fighter-geschiedenis in dit prachtige digitale artbook met meer dan 1400 HD-afbeeldingen uit het roemrijke verleden van de serie. Met meer dan 250 pagina's boordevol verbluffende illustraties uit de niet meer verkrijgbare Street Fighter Artworks: Supremacy-verzameling, is dit kijkplezier voor elke Street Fighter-fan.

Multiplayer en spelstanden

In ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers op de Nintendo Switch kun je heel makkelijk met anderen spelen. Er zijn verschillende standen waarin je kunt samenwerken of tegen elkaar strijdt, en een tweede speler kan op elk moment inspringen of afhaken. Pak allebei een controller en knokken maar!

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Gif_RyuVsKen.gif

Thuis, in een koffiebar, in het park of zelfs in een trein: dankzij de Nintendo Switch kun je altijd en overal klassieke Street Fighter-gameplay ervaren!

Arcade

In deze stand voor één speler reis je rond de wereld om de ene na de andere legendarische vechter te verslaan. Deze stand maakte van Street Fighter II een wereldwijd fenomeen.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Multiplayer_Arcade.jpg

Versus

Strijd één tegen één met een vriend voor klassieke Street Fighter-actie. Kies je favoriete personage, laat zien wat je kunt en ga voor de winst (inclusief het recht om daarover op te scheppen!).

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Multiplayer_Versus.jpg

Buddy Battle

Werk samen met een vriend om computergestuurde personages te verslaan in de gloednieuwe spelstand Buddy Battle. Bestrijd je vijanden van twee kanten en gebruik nieuwe twee-speler-combo's om ze te vellen.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Multiplayer_BuddyBattle.jpg

Online

Geen vechtpartner in de buurt? Ga online* om tegen vrienden en vijanden van over de hele wereld te strijden in Ranked of Casual potjes. Probeer te stijgen in de online ranglijsten* op basis van zowel je algemene Player Points als de personage-specifieke Battle Points.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Multiplayer_Online.jpg

Way of the Hado

Gebruik de bewegingsbesturing van de Joy-Con om tegen het Shadaloo-leger te strijden in een gloednieuwe first-person actie-stand. Voel hoe het is om Ryu te zijn en gebruik zijn kenmerkende acties, zoals Hadokens en Shoryukens.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_Multiplayer_WayOfTheHado.jpg

Training

Oefen je vaardigheden of fris je geheugen op in de Training-stand. Probeer je speciale combo's te perfectioneren, zorg dat de knoppenfuncties in je hersenen gegrift staan en haal het beste uit jezelf.

Fight Requests

Vind nieuwe vijanden met Fight Requests! Als je Fight Requests inschakelt in het menu, kunnen spelers in je omgeving of online* je uitdagen voor een gevecht als je de Arcade-stand speelt. Wanneer je de uitdaging accepteert, verschijnen ze naadloos in je game, net als vroeger op de arcadekasten!

Herhalingen

Beleef je geweldigste (of verschrikkelijkste) momenten opnieuw door je herhalingen te bewaren, zodat je ze later kunt terugkijken. Tijdens herhalingen kun je ook rondes overslaan, zodat je dat supercombo waarmee je het gevecht eindigde nog sneller bereikt!

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Voor het gebruik van onlinediensten is een betaald abonnement vereist. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Personages

Nieuwe uitdagers

Voor het eerst sinds Super Street Fighter™ II: The New Challengers, bevat de line-up nieuwe vechters, inclusief geheel nieuwe movesets en een agressievere speelstijl. Evil Ryu en Violent Ken zijn de eerste nieuwkomers in Street Fighter II in bijna twintig jaar.

CI_NSwitch_UltraStreetFighter2TheFinalChallengers_EvilRyuViolentKen.jpg

Terugkerende vechters

Natuurlijk keren alle legendarische World Warriors uit het origineel ook terug, helemaal klaar voor de strijd. Kies HD-beelden voor een nieuwe look, of ga voor de oorspronkelijke stijl en zwelg in de nostalgie! Met wie ben jij het best?

  • Ryu

    Ryu

  • Ken

    Ken

  • Chun-Li

    Chun-Li

  • Guile

    Guile

  • Cammy

    Cammy

  • M. Bison

    M. Bison

  • Blanka

    Blanka

  • Zangief

    Zangief

  • Dhalsim

    Dhalsim

  • Vega

    Vega

  • Sagat

    Sagat

  • Balrog

    Balrog

  • Akuma

    Akuma

  • Fei Long

    Fei Long

  • E. Honda

    E. Honda

  • T. Hawk

    T. Hawk

  • Dee Jay

    Dee Jay

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2), Lokaal draadloos (2), Online (2)

Uitgever

CAPCOM Europe

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-05-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-05-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

2828,00 MB