LOST REAVERS

Systeem: Wii U Releasedatum: 28-04-2016
LOST REAVERS
Sluiten X

Verken afwisselende locaties op zoek naar rijkdommen in LOST REAVERS: een gratis* online actiegame die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U, die je kunt uitbreiden met betaalde content. Sluit je aan bij andere avonturiers om formidabele vijanden te bestrijden, puzzels op te lossen en valstrikken onschadelijk te maken terwijl je kostbare schatten zoekt. Breng de buit daarna in veiligheid om hem te verdelen!

Goudkoorts

Maximaal vier spelers kunnen samen online* missies uitvoeren. Gebruik je grijze cellen om puzzels op te lossen, raap je moed bijeen om eindbazen te verslaan en grijp je wapens om hordes monsters te verslaan. Alleen op die manier kun je de schat bereiken die diep in ieder level verborgen ligt. Dankzij de verschillende routes, puzzels en vijandelijke posities, kun je levels meerdere keren ontdekken.

CI16_WiiUDS_LostReavers_WiiUDS_LostReavers_06_enGB.jpg

De voorbereiding

Voor iedere expeditie moet je een team samenstellen. Ieder teamlid is gespecialiseerd in een bepaalde vechtstijl, dus kies verstandig en zorg dat de expeditieleden elkaar aanvullen. Als je de missie zorgvuldig voorbereidt, zul je zonder meer succes oogsten bij het schatzoeken. Bepaal een strategie met je bondgenoten, pas je wapens aan of gebruik speciale items in de strijd.

CI16_WiiUDS_LostReavers_WiiUDS_LostReavers_04_enGB.jpg

Door missies uit te spelen wordt je personage sterker en krijg je de beschikking over nieuwe vaardigheden. Ook groeit je budget in de game en kun je nieuwe wapens kopen.

Sluit je aan bij andere schattenjagers en laat je nergens door afschrikken in LOST REAVERS voor de Wii U.

  • Maximaal vier spelers kunnen samen schatten zoeken in deze gratis* online actiegame.
  • Ontwijk valstrikken, los puzzels op en maak korte metten met vijanden op je zoektocht naar rijkdommen.
  • Speel levels meerdere keren om alternatieve routes en nieuwe puzzels te ontdekken.
  • Maak je personage sterker om de beschikking te krijgen over nieuwe vaardigheden en om extra wapens te verzamelen.

Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een aanvullend opslagmedium nodig om deze game te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.

*Aankopen in de game zijn mogelijk. Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Schietspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Leeftijdsclassificatie

  • 12

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

28-04-2016

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

1724,70 MB