Monkey Pirates

Systeem: Wii U Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Zeg "schip Ahoy!" tegen de banaangekke Monkey Pirates die de zeilen hebben gehesen voor een meerspelergevecht dat je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

Speel als één van de vier Captain Monkeys en richt je kanonnen op maximaal drie van je vrienden, terwijl je binnen de tijd zoveel mogelijk bananen moet verzamelen. Dat iedereen zijn eigen hachje probeert te redden is al chaotisch genoeg, maar het wordt nog erger wanneer een vijfde speler meedoet als de Sea King. Met de Wii U GamePad moet de Sea King daden verrichten waardoor bijvoorbeeld een bepaalde speler aan de leiding komt. Hij zet hiervoor bonussen en gebeurtenissen in om dat voor elkaar te krijgen. Verwacht dus onverwachte wendingen in deze meerspelerchaos!

De kanonnen veroorzaken dan wel veel schade, maar het zijn de vele bonussen die ervoor zorgen dat je de leiding neemt. In de negen verschillende arena's kun je kiezen met welke voorwerpen, van mijnen tot een stormram, je je vrienden beukt. Het zijn niet allemaal aanvalsvoorwerpen. Sommige bonussen roepen onverwachte natuurrampen op waarbij iedereen moet uitkijken voor bijvoorbeeld draaikolken, vulkanen en ijsbergen. Een stille oceaan bestaat niet in Monkey Pirates!

Dan is er nog het weer. Je moet een ervaren kapitein zijn om door de sterke winden te navigeren. Houd koers, verminder vaart wanneer je het niet vertrouwd en glijd over de golven. Alleen met gewiekste stuurmanskunsten zul je overleven. Manoeuvreer je tussen de kanonskogels door en maak je klaar om je medepiraat een ferme klap te verkopen die hem doet zinken! Leven op de oceaan is nog nooit zo leuk geweest!

  • Maximaal vijf zeerovers kunnen tegelijk spelen in dit waanzinnige meerspeler apenavontuur!
  • De vijfde speler gebruikt de Wii U GamePad om als de Sea King daden te verrichten die het gevecht beïnvloeden
  • Scheepsladingen vol bonussen waarmee je je kanonnen sterker maakt en je buit groter!

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 5

Uitgever

Henchmen Studio

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie