PONCHO

Systeem: Wii U Releasedatum: 18-08-2016

Beleef een groots avontuur met een schattige, poncho-dragende robot die op zoek is naar zijn maker in PONCHO: een puzzel-platformgame voor de Nintendo eShop op de Wii U.

Verken een aantrekkelijke, open wereld in 2D waarin mensen al eeuwenlang zijn uitgestorven en de achtergebleven robots zonder hun meesters een nieuw doel in het leven proberen te vinden.

Eenzaam en verlaten begin je aan je avontuur. Baan je een weg door overwoekerde ruïnes en ga op zoek naar je maker. Onderweg maak je nieuwe vrienden. Praat met groepen robots die het hoofd boven water proberen te houden en ontmoet wilde dieren in deze prachtig vormgegeven post-apocalyptische wereld.

Er zijn altijd meerdere manieren om je doel te bereiken. Als je een puzzel niet kunt oplossen, probeer dan een nieuw perspectief: wissel tussen de achtergrond, het midden en de voorgrond van de game om oplossingen, nieuwe doorgangen of een van de vele verborgen schatten te vinden. Gebruik je ruimtelijk inzicht bij platformen die met je mee bewegen, muren die zich ritmisch verplaatsen en andere gevaren die de kleine robot op zijn pad vindt.

Je kunt zelfs upgrades vinden bij de Merchant Bot, waarmee je je platformkunsten kunt verbeteren en volledig nieuwe gebieden kunt ontdekken.

Ontdek samen met je mechanische held wat er zich in het verleden heeft afgespeeld, en maak moeilijke keuzes die het lot van de mensheid zullen bepalen, in PONCHO voor de Wii U.

  • Help een kleine robot die op zoek is naar zijn maker en geef de mensheid weer een toekomst in dit immense 2D-puzzel-platformavontuur.
  • Verken een aantrekkelijke, sfeervolle, post-apocalyptische wereld die door prachtige pixel-art tot leven wordt gebracht.
  • Wissel tussen de voor- en de achtergrond om puzzels op te lossen en nieuwe doorgangen te ontdekken.
  • Gebruik upgrades om nieuwe gebieden en voorwerpen te ontdekken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Platformspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Rising Star Games

Ontwikkelaar

Delve Interactive

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

18-08-2016

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees

Downloadgrootte

768,00 MB