Family Party: 30 Great Games® Obstacle Arcade

Systeem: Wii U Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Family Party: 30 Great Games® Obstacle Arcade is het nieuwste deel in de Family Party-franchise, die exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Spelers bezoeken verschillende locaties in Family Party Land, een afgelegen eiland waarop ieder gebied een uniek thema en talloze obstakels herbergt. Ga knotsgekke uitdagingen aan! Met de Wii U GamePad kunnen spelers hun personages beïnvloeden om de gameplay te verbeteren en de game een persoonlijk tintje te geven.

Family Party: 30 Great Games® Obstacle Arcade biedt uren spelplezier voor de hele familie, waarbij spelers een keuze kunnen maken uit meer dan tien verschillende personages. Spelers kunnen elkaar uitdagen in 30 minigames voor maximaal vier spelers. In deze spelletjes moet je bijvoorbeeld vaten ontwijken terwijl je op een paard zit, slalommen tussen hindernissen op het water, vuurwerk afsteken, raketten ontwijken tijdens het skydiven en nog veel meer. Maak plezier met je vrienden en familie terwijl je nieuwe, unieke minigames vrijspeelt en medailles verdient.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Categorieën

Actiespel, Party, Sport, Speelhalspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

NAMCO BANDAI Games

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans