Scribblenauts Unlimited

Systeem: Wii U Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Betreed een wereld vol puzzels, waarin je fantasie het laatste woord heeft. Het nieuwste deel uit de populaire Scribblenauts-serie nodigt je uit om je grijze brei aan het werk te zetten met tal van uitdagende hersenkrakers, door gebruik te maken van alles dat je je maar kunt bedenken!

Maak een ontdekkingsreis en help onze held Maxwell de vele puzzels op te lossen en zo de kostbare Starites te verzamelen die hij nodig heeft. Ga op verkenning door een uitgestrekte en handgetekende open wereld en ontdek alles over zijn familie en voorgeschiedenis. Met schitterende HD-beelden, de mogelijkheid om zelfgemaakte voorwerpen online te delen, meerspelermogelijkheden* en de toevoeging van Nintendo-personages, zit Scribblenauts Unlimited op Wii U vol onbegrensd plezier!

Scribblenauts_Family.png

Scribblenauts Unlimited is ook beschikbaar voor Nintendo 3DS. Deze versie kent enkele functies die enkel op Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL mogelijk zijn. Ga voor meer informatie naar onze spelpagina van Scribblenauts Unlimited voor Nintendo 3DS!

*Extra accessoires, die nodig zijn voor de meerspelerstand, worden apart verkocht

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Maxwell_Lily_Combo.png

Wat zou jij maken?

Maak kennis met Maxwell, een jongeman die een magisch notitieboekje heeft met een wel heel bijzondere kracht: schrijf de naam op van wat dat ook, om datgene tot leven te zien komen! Is dat cool of niet? Maxwell is op een missie om zijn zus Lily te helpen. Lily is vervloekt en verandert langzaam maar zeker in steen! Om haar te redden moet hij Starites en Starite-scherven verzamelen, en de enige manier om die te bemachtigen is door mensen te helpen. Gelukkig zit de wereld van Scribblenauts Unlimited vol met maffe puzzels, dus er zijn genoeg mensen te vinden die wel wat hulp kunnen gebruiken!

Haal het voor de geest, schrijf het op

Stel je voor: je moet een katje redden dat vastzit in een boom of misschien is er een vuil varkentje dat gewassen moet worden. Of wie weet is het tijd om een gedeprimeerde clown aan het lachen te maken. Tik de naam van wat je je maar kunt bedenken in op het touchscreen en zie het bedoelde voorwerp in het spel tot leven komen. Ladders, vleugels, komedianten, olifanten, touwen en nog veel meer - op jouw commando verschijnen ze ogenblikkelijk in het spel. Nu is het alleen nog even afwachten of je plan ook daadwerkelijk het probleem in kwestie op kan lossen... of alles alleen maar erger maakt!

WiiU_ScribblenautsUnlimited_enGB_08.png

Voeg een bijvoeglijk naamwoord toe!

Heb je zin in wat meer avontuur? Voeg dan een bijvoeglijk naamwoord (of twee) aan je creatie toe! Met bijvoeglijk naamwoorden kun je de kleur, afmetingen of het gedrag van een object veranderen. Er zijn duizenden bijvoeglijk naamwoorden om uit te kiezen. Goed, misschien kun je een kwestie met een gewone "hond" ook wel oplossen, maar zou een "kleine zombiehond" niet beter zijn? Het leuke is dat je kunt experimenteren met simpele, maar fraaie oplossingen, maar ook met de meest bizarre ideeën – je weet maar nooit wat het beste werkt. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van het uitvinden van allerlei vreemde voorwerpen.

WiiU_ScribblenautsUnlimited_enGB_02.png

En nog iets…

Maxwells nieuwste avontuur vindt plaats in een grote open wereld! De spelwereld zit nog steeds vol met puzzels, maar in dit geval kun je gaan en staan waar je wilt in de naadloos in elkaar overvloeiende levels waarin je vrij kunt rondlopen. Je kunt niet alleen puzzels oplossen, maar ook eindeloos speelplezier beleven door de spelwereld als je eigen speeltuin te gebruiken!

Fast_Travel_Map.png

In Scribblenauts Unlimited maak je je eigen "Object Library" waarin je alle coole voorwerpen die je hebt opgeroepen in Maxwells "magische rugzak" op kunt slaan, zodat je er snel bij kunt als je ze later wilt gebruiken. En maak je geen zorgen als je niet verder komt... met het nieuwe "Merit Board" kun je voor elke wereld een nuttige lijst met hints bekijken of "Starite Vision" gebruiken om alle nabije starites en starite-scherven op te laten lichten.

Nintendo-personages!

Als je ooit hebt willen weten weten wat er zou gebeuren als je Mario, Tingle en een Bob-omb in dezelfde kamer plaats, dan heb je geluk! Scribblenauts Unlimited bevat tal van Nintendo-figuren en voorwerpen, waaronder Mario, Luigi, Peach, Bowser, Link, Zelda, Toad, Tingle, Ganondorf... en ga zo maar door! Voeg een paar van je favorieten toe aan de mix en zie hoe je eigen Nintendo-schouwspel zich ontvouwt!

Scribble_WiiU_Mario_VS_Bowser_14012013.png

Scribblenauts Unlimited is het eerste Scribblenauts-spel met een versie voor een tv-spelsysteem en bevat een keur aan mogelijkheden die alles groter en beter dan ooit maken!

HD-beelden

Je kunt Scribblenauts nu in highdefinition op de tv in je huiskamer spelen! Wil je de actie beter kunnen volgen? Gebruik dan de zoomfunctie! Geniet van de prachtige, met de hand getekende wereld in groter detail door in te zoomen… of zoom uit voor een overzicht van het gebied.

Creëren en delen

Wees creatief en ga aan de slag. Met de speciale stand om voorwerpen te bewerken, kun je heel wat originele zaken in het spel laten verschijnen. Er zijn een bijna eindeloos aantal mogelijkheden, dus de enige grens is je verbeelding! Je kunt de kleur van een object aanpasen, onderdelen verwisselen, de grootte veranderen, fysieke eigenschappen toewijzen, bepalen hoe je voorwerp zich gedraagt in de Scribblenauts-wereld en het een coole naam geven.

Zodra het af is, kun je je voorwerp bewaren en online met andere Wii U-spelers delen, naast dat je voorwerpen die anderen hebben gemaakt kunt downloaden!

Hulp van je vrienden!

Met een beetje hulp van je vrienden red je het wel: tot drie anderen kunnen meedoen met Wii-afstandsbedieningen* en een door jou gemaakt object besturen. Het is hartstikke leuk om met elkaar te spelen en aanwijzingen over en weer te schreeuwen!

Los van de tv spelen

Als de tv door iemand anders gebruikt wordt, kun je de actie naar het scherm van de Wii U GamePad verplaatsen en gewoon door blijven spelen.

*Extra accessoires, die nodig zijn voor de meerspelerstand, worden apart verkocht

Kijk voor meer informatie over de Wii U-versie van deze titel op de officiële spelpagina van Scribblenauts Unlimited voor Nintendo 3DS.

Scribblenauts

Uitgebracht op 9 oktober 2009 voor de Nintendo DS.

Dit puzzelspel daagde spelers uit om een stortvloed aan hersenkrakers op te lossen door gebruik te maken van een gloednieuwe spelfunctie: schrijf alles dat je je maar kunt bedenken op het touchscreen en zie het in het spel tot leven komen! Om de meer dan 200 levels van dit baanbrekende spel uit te spelen, moest je niet alleen je verbeelding laten spreken, maar ook veel experimenteren!

Ga voor meer informatie over deze titel naar de Scribblenauts-spelpagina.

Super Scribblenauts

Uitgebracht op 29 oktober 2010 voor de Nintendo DS.

De kracht van het woord werd nog groter in Super Scribblenauts. Dit spel bouwde voort op het origineel en bood nieuwe manieren om de 120 kersverse levels te voltooien! De introductie van bijvoeglijk naamwoorden maakte het voor spelers mogelijk om alle objecten die ze zich maar konden bedenken nog verder te specificeren. Voor de eerste keer konden spelers een "boze zombiepeer", "verlegen poolbeer" en nog veel meer in het spel tot leven brengen!

Ga voor meer informatie over deze titel naar de Super Scribblenauts-spelpagina.

Scribblenauts Unlimited

Uitgebracht op 6 december 2013 voor de Nintendo 3DS en Wii U.

Creëer alles wat je je kunt bedenken en verken alles wat je ziet in dit puzzelavontuur voor de Nintendo 3DS en Wii U! Deze keer help je Maxwell een vollledig open wereld te verkennen in zijn zoektocht naar Starites. Onderweg komt hij nieuwe dingen te weten over zijn familie en zijn eigen geschiedenis. Dankzij de mogelijkheid om de door jou gecreëerde voorwerpen in Maxwells "magische rugzak" te bewaren zodat je ze later sneller nog eens kunt kiezen, het nieuwe hulpmiddel “Starite Vision”, de toevoeging van Nintendo-personages en een handige lijst met hints, is het spelplezier ook echt onbeperkt. De Nintendo 3DS-versie bevat StreetPass-functionaliteit, terwijl de Wii U-versie is voorzien van exclusieve Nintendo-personages, HD-beelden en meer!

Kijk voor meer informatie over de Wii U-versie van deze titel op de officiële spelpagina van Scribblenauts Unlimited voor Nintendo 3DS.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Warner Bros. Interactive Entertainment / 5TH Cell

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

06-12-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans