Hyrule Warriors

Systeem: Wii U Releasedatum: 19-09-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

De meest geduchte strijders uit Hyrule gaan de strijd aan in Hyrule Warriors voor de Wii U! Maak als Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduchte vijanden uit de Zelda-reeks tegen. Denk na over je tactiek en voltooi missies zo efficiënt mogelijk om Hyrule te redden!

Het evenwicht van de Triforce is verstoord, en Hyrule wordt opnieuw verscheurd door een duistere macht, die dit keer onder leiding staat van de duistere tovenares Cia. De legendarische held Link moet slag leveren met massa's vijanden en prinses Zelda zien te vinden.

Naarmate je verderkomt in het verhaal, speel je nieuwe speelbare personages vrij met unieke aanvallen en wapens. Verzamel Rupees en andere handige voorwerpen om de wapens en bonussen van je krijgers te versterken. Gebruik dan je verpletterende aanvallen en combo's om de ene golf Bokoblins na de andere te weg te vagen. Dit keer moet je je handen vuilmaken om Hyrule te redden.

Neem het in je eentje op tegen vijandige legers of vecht zij aan zij met een vriend in alle verschillende spelstanden. Kies Free Mode om missies die je al hebt voltooid, opnieuw te spelen met elk van de speelbare personages. Experimenteer met de unieke aanvallen van elk personage, en kom erachter wat jouw favoriete personage is. Je kunt ook de wereld verkennen van de oorspronkelijke The Legend of Zelda in de unieke spelstand Adventure Mode. Kun jij alle verborgen geheimen ontdekken?

  • Speel met populaire personages als Link en, voor het eerst in de reeks, Impa, Zelda en anderen!
  • Werk samen met een vriend en neem het op tegen de sterkste vijanden uit The Legend of Zelda.
  • Laat je vijanden in het stof bijten met overdonderende, efficiënte aanvallen en intense combo's.
  • Denk na over je tactiek om missies op de beroemdste plekken in Hyrule op de meest efficiënte wijze te voltooien.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Verhaal

Prinses Zelda en haar generaal kijken toe terwijl hun troepen oefenen. Onder de manschappen bevindt zich een getalenteerde, jonge rekruut met de naam Link. Ondertussen marcheert er echter een duister leger naar Hyrule. Zelda reageert snel en werpt al haar troepen in de strijd. Het leger van Hyrule dreigt echter al snel het onderspit te delven tegen de sinistere aanvallers...

CI16_WiiU_HyruleWarriors_Zelda.png

Link kan niet werkeloos toezien hoe de oorlog het koninkrijk verslindt, dus hij verlaat Hyrule Castle om zich in de strijd te mengen. Tijdens een confrontatie met een krachtige vijand ontwaakt de Triforce of Courage in Link, die zowel zijn eigen leven als dat van Impa redt, waarna Impa Link als de gekozen held van Hyrule beschouwt. Na een langdurig gevecht slagen Link en zijn wapenbroeders erin om de invallers te verdrijven, maar dan komen ze erachter dat sommige vijanden in Hyrule Castle zijn binnengedrongen, en dat prinses Zelda vermist wordt...

CI16_WiiU_HyruleWarriors_Link.png

Impa en Link maken zich op voor de strijd en gaan op zoek naar Zelda. Op hun tocht komen ze nieuwe bondgenoten tegen, onder wie de mysterieuze Sheik en een jonge tovenares met de naam Lana. Hun reis voert hen naar het verleden van Hyrule, en in drie verschillende periodes vol beroering sluiten ze zich aan bij legendarische strijders. Link en zijn vrienden zullen alle hulp hard nodig hebben. De strijd die voor hen ligt, zal het uiterste vergen van elke krijger uit Hyrule, uit het heden én uit het verleden. Alleen op die manier kan de oorzaak van de chaos worden achterhaald, en de vrede in Hyrule worden hersteld...

CI16_WiiU_HyruleWarriors_Multiplayer.png

Personages

Hyrule Warriors zit vol personages uit de wereld van The Legend of Zelda. Maak kennis met de helden waarmee je kunt spelen, en met de vijanden tegen wie je zult vechten...

Helden

Schurken

Gameplay

Hyrule Warriors combineert de wereld van The Legend of Zelda met de fenomenale actie uit Dynasty Warriors. Op deze manier heb je Hyrule nog nooit gezien! Gebruik spectaculaire aanvallen om hordes bekende vijanden neer te maaien op het slagveld. Dankzij de overdonderende combo's kun je een hele berg vijanden met één welgemikte slag naar de eeuwige jachtvelden sturen.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_LinkFightingEnemies.png

Door vijanden te verslaan vul je een speciale meter, waarmee je vernietigende speciale aanvallen kunt uitvoeren. Als je genoeg magie verzamelt, dan kun je Focus Spirit gebruiken om je krachten tijdelijk te versterken en je speciale aanvallen extra dodelijk te maken!

Maar het draait niet alleen om het verslaan van zo veel mogelijk vijanden. Het is belangrijker om de veldslag in zijn geheel naar je hand te zetten. Verover forten om het slagveld te domineren, versla eindbazen om het vijandelijke leger op de vlucht te jagen, en help je strijdmakkers om het moreel op te krikken en te voorkomen dat ze wegvluchten. Je kunt deze oorlog immers niet in je eentje winnen.

Forten

De meeste vijanden vormen alleen in groepsverband een gevaar, maar anderen moet je zo snel mogelijk zien te verslaan. Verspreid over het slagveld liggen verschillende voorposten. Outpost Captains, de kapiteins van die voorposten, sturen voortdurend manschappen op je af, totdat ze verslagen zijn. Ook zijn er Raid Captains die in de aanval gaan, en zij zullen proberen om de forten onder jouw bevel te veroveren.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_ZeldaFightingBoss.png

Verder zul je het moeten opnemen tegen vijandelijke generaals. Je hebt vliegensvlug voetenwerk nodig om hun aanvallen te ontwijken en om ze te raken als je de kans hebt. Sommige generaals zullen zelfs enorme monsters oproepen om het vuile werk op te knappen. Die monsters kun je alleen verslaan door hun zwakke plekken uit te buiten.

Wapens

In Hyrule Warriors kun je verschillende wapens buitmaken, die verschillende eigenschappen hebben. Misschien vind je wel een krachtiger zwaard waarmee je harder kunt slaan, of een wapen waarmee je gezondheid krijgt door vijanden te verslaan. Bij de smid kun je je vondsten zelfs combineren om zo het ultieme wapen te smeden.

Elk personage kan volledig verschillende wapens gebruiken, die elk een compleet andere vechtstijl vereisen. Link is helemaal in zijn element met een zwaard in de hand, maar hij kan zijn vijanden ook verzengen met de Magic Rod of vijanden tegen de vlakte slaan met Gauntlets.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_ImpaBomb.png

Op je tocht kom je ook bekende voorwerpen tegen uit The Legend of Zelda-serie, die je kunt gebruiken om doorgangen te vinden of om de verdediging van de vijand met de grond gelijk te maken. Blaas rotsblokken op met bommen, gebruik de boemerang om vervelende planten te kortwieken en om vijanden te verdoven, en pak je pijl en boog om Gohma met een welgemikt schot in zijn oog te raken!

Voorbereiding op het gevecht

Je wordt sterker naarmate je meer vecht, maar je kunt je ook wapenen voor de strijd in de Bazaar. Ga naar de Training Dojo om personages die een extra oppepper kunnen gebruiken, sterker te maken. Brouw nuttige drankjes in de Apothecary, of combineer wapens in de Smithy. Ga tijdens veldslagen op zoek naar gouden Skulltulas om extra mogelijkheden in de Bazaar vrij te spelen, waardoor je je personages nog sterker kunt maken!

CI16_WiiU_HyruleWarriors_BadgeScreen_enGB.png
 

Met de voorwerpen en Rupees die je op het slagveld vindt, kun je ook badges maken waarmee je je vaardigheden kunt aanvullen. Je kunt badges maken voor elk personage. Zodra je een badge gebruikt, is het effect blijvend. Met Attack Badges krijg je toegang tot nieuwe combo's, Defense Badges zijn handig als je het zwaar te verduren hebt, en met Assist Badges kun je bijvoorbeeld extra drankjes gebruiken of je magiemeter groter maken.

Gebruik je amiibo!

In Hyrule Warriors kun je een gloednieuw wapen krijgen door de amiibo van Link tegen het aanraakpunt van de Wii U GamePad aan te houden. Het gaat om de Spinner uit The Legend of Zelda: Twilight Princess! Als je de amiibo van Zelda een keer per dag tegen de Wii U GamePad aan houdt, dan krijg je een sterk wapen voor Zelda. Je kunt ook eens per dag een willekeurige amiibo uit de Super Smash Bros.-serie gebruiken om willekeurige voorwerpen, wapens en rupees te krijgen.

Als je de amiibo van een personage uit Hyrule Warriors een keer per dag tegen de GamePad aan houdt, dan krijg je een sterk wapen dat dat personage kan gebruiken!

Kom meer te weten over amiibo

Je hebt een software-update nodig om amiibo te kunnen gebruiken in deze game. Mogelijk moet je ook een systeemupdate uitvoeren om amiibo te kunnen gebruiken.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_Spinner.png

Spelstanden

In Hyrule Warriors heb je meer dan één oorlog te voeren. Ontdek de verschillende spelstanden en vecht op meerdere fronten om de overwinning te behalen. Elk personage behoudt in alle spelstanden hetzelfde level, dezelfde badges en dezelfde wapens. Kom je niet verder in de ene spelstand? Stort je dan eerst in de strijd in een andere stand om sterker te worden.

CI16_WiiU_HyruleWarriors_LinkVsGhirahim.png

Ga in de Legend Mode op een episch avontuur en voer oorlog in drie verschillende periodes uit de geschiedenis van Hyrule. Speel met de grootste krijgers uit het heden én het verleden van Hyrule, spoor prinses Zelda op en voer je troepen aan in de strijd tegen duizenden vijanden. Verijdel de plannen van de duistere tovenares Cia om Hyrule voor het kwaad te behoeden.

In de Free Mode kun je zien welke strijder het beste bij je past door de missies uit de Legend Mode te spelen met de personages die je hebt vrijgespeeld. Speel levels opnieuw met andere personages, wapens en voorwerpen. Ontdek nieuwe strategieën of stel je vechtkunsten op de proef.

Verken de kaart uit het originele The Legend of Zelda op een nieuwe manier in de Adventure Mode. Kies vakjes op de kaart om unieke uitdagingen aan te gaan, waaronder gevechten tegen meerdere eindbazen, of levels waarin je binnen de tijd een bepaald aantal vijanden moet verslaan. Uiteindelijk moet je al je krachten in de strijd werpen om de duistere heerser te verslaan...

CI16_WiiU_HyruleWarriors_AdventureModeMap_enGB.png

Naarmate je verderkomt, kun je nieuwe wegen ontdekken en de wereld op eigen houtje verkennen. Je kunt zelfs nieuwe strijders vrijspelen of Item Cards winnen, waarmee je op zoek kunt gaan naar krachtige wapens, extra routes en meer!

Multiplayer

In alle spelstanden kun je samen spelen met een vriend. Twee spelers kunnen samenwerken om Hyrule te redden. Geef je strijdmakker rugdekking of splits op om een groter gebied te bestrijken. Dankzij de Wii U GamePad heeft elke speler zijn eigen scherm. Eén speler kan spelen op het scherm van de GamePad, terwijl de andere een Wii U-controller Pro of een Wii-afstandsbediening en een Nunchuk kan gebruiken om op de tv te spelen.

Aanvullende content

Er zijn verschillende pakketten met aanvullende content te koop voor Hyrule Warriors.* Het Hero of Hyrule-pakket is ook verkrijgbaar. Hierin zit het Master Quest-pakket, het Twilight Princess-pakket, het Majora's Mask-pakket, het Boss-pakket en een Dark Link-kostuum. Bovendien wordt er na de release van Hyrule Warriors: Legends voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen in de loop van 2016 nog meer aanvullende content uitgebracht.


26 februari 2015: Boss-pakket

Als je het Boss-pakket koopt of het Hero of Hyrule-pakket al hebt aangeschaft, dan kun je de volgende content downloaden:

  • Twee nieuwe onderdelen voor de spelstand Challenge:
    • Neem het op tegen eindbazen in Boss Challenge.
    • Speel als de enorme demon Ganon in Ganon's Fury.
  • Via deze onderdelen kun je ook vijf nieuwe outfits voor je personages krijgen.

Je hebt een gratis software-update nodig om de content in het Boss-pakket te gebruiken. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

29 januari 2015: Majora's Mask-pakket

Als je het Majora's Mask-pakket koopt of het Hero of Hyrule-pakket vooraf bestelt, dan kun je de volgende content downloaden:

  • Twee nieuwe personages: Tingle en Young Link
  • Een nieuwe kaart voor de spelstand Adventure: de Termina Map
  • Een nieuw kostuum voor Lana: Skull Kid's Clothes
  • Nieuwe kostuums voor Sheik en Impa: Era of the Hero of Time Outfit

Je hebt een gratis software-update nodig om de content in het Majora's Mask-pakket te gebruiken. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

27 november 2014: Twilight Princess-pakket

Als je het Twilight Princess-pakket koopt of het Hero of Hyrule-pakket vooraf bestelt, dan kun je de volgende content downloaden:

  • Een nieuw personage: Twili Midna
  • Een nieuw wapen voor Zelda: Dominion Rod
  • Een nieuwe kaart voor de spelstand Adventure: de Twilight Map
  • Een nieuw kostuum voor Link: Postman
  • Een nieuw kostuum voor Zelda: Ilia

Je hebt een gratis software-update nodig om de content in het Twilight Princess-pakket te gebruiken. Deze gratis software-update voegt ook de mogelijkheid toe om amiibo te gebruiken! Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Kom meer te weten over amiibo en Hyrule Warriors.

Abonneer je op op
YouTube

16 oktober 2014: Master Quest-pakket

Als je het Master Quest-pakket koopt of het Hero of Hyrule-pakket vooraf bestelt, dan kun je de volgende content downloaden:

  • Links trouwe paard Epona
  • Vijf nieuwe scenario's voor de spelstand Legend
  • Een nieuwe kaart voor de spelstand Adventure: de Master Quest Map
  • Nieuwe kostuums voor Lana en Cia: Guardian of Time
  • Zes 8-bit-wapens

Je hebt een gratis software-update nodig om de content in het Master Quest-pakket te gebruiken. Deze gratis software-update voegt ook drie nieuwe speelbare speelbare personages toe: Cia, Volga en Wizzro! Ga naar Klantenservice voor meer informatie.


Extra downloadbare content voor Hyrule Warriors voor de Wii U

Hyrule Warriors: Legends is nu uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Voor deze game wordt aparte downloadbare content uitgebracht. Sommige downloadbare content voor Hyrule Warriors: Legends zal ook verkrijgbaar zijn voor Hyrule Warriors voor de Wii U. Ieder pakket met content is apart verkrijgbaar, maar na de release kun je ook de Legends of Hyrule Pack-seizoenspas bestellen. Daarmee krijg je toegang tot alle DLC-content. Bovendien kun je meteen een kostuum voor Ganondorf downloaden, dat gebaseerd is op The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Legends of Hyrule Pack-seizoenspas

Het Legends of Hyrule Pack wordt uitgebracht in drie varianten:

Vanaf 24 maart 2016 verkrijgbaar:

  • Nintendo 3DS Only-seizoenspas: Aanvullende content voor alleen Hyrule Warriors: Legends voor de Nintendo 3DS
  • Nintendo 3DS + Wii U-seizoenspas: Aanvullende content voor zowel Hyrule Warriors: Legends op de Nintendo 3DS als Hyrule Warriors op de Wii U

Vanaf de zomer van 2016 verkrijgbaar:

  • Wii U Only-seizoenspas: Aanvullende content voor alleen Hyrule Warriors voor de de Wii U

Kom meer te weten over de downloadbare content voor Hyrule Warriors: Legends voor de Nintendo 3DS.

Zomer 2016: Link’s Awakening Pack (DLC-pakket 2)

  • Een nieuw speelbaar personage
  • Een nieuw wapen voor Linkle

Als je het Legends Character Pack nog niet hebt aangeschaft of de downloadcode die is geleverd bij Hyrule Warriors: Legends, nog niet hebt gebruikt, download je een versie van Linkle die alleen dit nieuwe wapen kan gebruiken.

Als je het Legends Character Pack hebt aangeschaft of de code gebruikt na het downloaden van dit DLC-pakket, kan Linkle ook haar kruisbogen gebruiken.

Herfst 2016: Phantom Hourglass & Spirit Tracks Pack (DLC-pakket 3)

  • Een nieuw speelbaar personage
  • Een nieuw wapen voor Toon Link

Als je het Legends Character Pack nog niet hebt aangeschaft of de downloadcode die is geleverd bij Hyrule Warriors: Legends, nog niet hebt gebruikt, download je een versie van Toon Link die alleen dit nieuwe wapen kan gebruiken.

Als je het Legends Character Pack hebt aangeschaft of de code gebruikt na het downloaden van dit DLC-pakket, kan Toon Link ook zijn Hero's Sword gebruiken.

Winter 2016: A Link Between Worlds Pack (DLC-pakket 4)

  • Twee nieuwe speelbare personages

Nieuwe personages in Hyrule Warriors voor de Wii U

Alle nieuwe exemplaren van Hyrule Warriors: Legends (inclusief downloads van de game via de Nintendo eShop) worden geleverd inclusief een code waarmee Wii U-bezitters Linkle, Skull Kid, Toon Link, Tetra, King Daphnes en Ganondorfs drietand kunnen downloaden in Hyrule Warriors voor de Wii U.**

Gratis downloadbaar personage: Medli

Je kunt het speelbare personage Medli uit The Legend of Zelda: The Wind Waker HD gratis* downloaden op zowel de Wii U als Nintendo 3DS-systemen, ook als je geen toegevoegde content of seizoenspas hebt gekocht. Medli wordt als download tegelijk met het The Master Wind Waker Pack (DLC-pakket 1)*** uitgebracht.

*Hiervoor heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

**Personages die je hebt overgedragen naar Hyrule Warriors op de Wii U kun je alleen gebruiken in de Adventure Mode en Free Mode.

***Opmerking: het Master Wind Waker Pack (DLC-pakket 1) is exclusief verkrijgbaar voor Hyrule Warriors: Legends voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Koei Tecmo Games

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

19-09-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

7084,91 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

19-09-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans