GRAND SLAM® TENNIS

Systeem: Wii Releasedatum: 12-06-2009

Serveer, volleer en smash je een weg naar de overwinning, als de nieuwste serie van sportsimgigant Electronic Arts arriveert op de Wii. EA Sports Grand Slam Tennis zorgt voor ongeëvenaard realisme en ongekende spanning, wanneer 23 tennislegendes, onder wie Roger Federer, John McEnroe, Boris Becker en Serena Williams, het tegen elkaar opnemen in een strijd om de hoogste eer in de tenniswereld: de overwinning in het Grand Slam-circuit.

De Wii-afstandsbediening wordt je racket, terwijl de unieke bewegingsgevoelige besturing ervoor zorgt dat het arsenaal aan slagen dat tot je beschikking staat de echte sport weerspiegelt. Tover een krachtige backhand tevoorschijn of geef je forehand topspin mee, zet de tegenstander op het verkeerde been met een perfect geplaatste lob en sprint vervolgens naar het net om je overwinning binnen te volleren, of sla een subtiel dropshot om een marathonrally mee af te sluiten. Je kunt ervoor kiezen om je op je slagen te concentreren door alleen de Wii-afstandsbediening te gebruiken, of je kunt de Nunchuk aansluiten om ook het positiespel van je speler te besturen.

Voor een compleet nieuw niveau van precisie is EA Sports Grand Slam Tennis compatibel met het Wii MotionPlus-accessoire. Dit zorgt voor een precieze één-op-één-vertaling van je bewegingen met de Wii-afstandsbediening naar je racket op het scherm en stelt je in staat om volledige controle uit te oefenen over de balplaatsing.

Je kunt spelen als een tennislegende of je eigen speler creëren om de Grand Slam mee te winnen. In de spelstand voor meerdere spelers tennis je met maximaal drie vrienden of maak je verbinding met het internet om het online tegen nieuwe tegenstanders op te nemen in het enkel- of dubbelspel. Om de actie nog levendiger te maken, kan een groep vrienden tegen elkaar strijden in één van de twaalf leuke partygames die er beschikbaar zijn en die allemaal zijn gebaseerd op echte oefeningen van de tennisacademie.

Of je nu een vurige tennisfan bent of een nieuwkomer, EA Sports Grand Slam Tennis staat op het punt een niet te pareren ace te slaan op de Wii!

  • Strijd in alle vier de Grand Slam-toernooien op Wimbledon, Roland Garros, de Australian Open en US Open.
  • Kies uit 23 topsterren uit de tennissport, onder wie Roger Federer, Pete Sampras, Martina Navratilova, Boris Becker en Maria Sharapova, elk met zijn of haar eigen unieke speelstijl.
  • De compatibiliteit met de Nintendo Wi-Fi Connection stelt je in staat om het in online enkel- en dubbelspellen op te nemen tegen spelers van over de hele wereld.
  • Speel met het Wii MotionPlus-accessoire voor nog meer realisme en een preciezere racketbesturing.
  • Dankzij de oefenbanen met automatisch verschijnende uitleg, kun je je slagen perfectioneren alvorens mee te doen aan de Grand Slam-toernooien.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Tennis, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts Inc

Ontwikkelaar

Electronic Arts Canada

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

12-06-2009

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus