Rock Band ® 3

Systeem: Wii Releasedatum: 29-10-2010

Harmonix en MTV Games hebben de handen ineengeslagen en brengen Rock Band 3 naar Wii. Het is de meest toegankelijke, gevarieerde en fascinerende muziekervaring die je ooit in een spel bent tegengekomen. De nieuwe spelstanden, nieuwe spelinhoud en de introductie van keyboards en Pro Controllers-instrumenten staan garant voor nog meer muzikaal plezier.

Je kunt alleen of met vrienden muziek maken. Maximaal zeven mensen kunnen tegelijkertijd spelen (Rock Band 3 heeft de drievoudige harmonieën die werden geïntroduceerd in The Beatles™: Rock Band™). Het is zelfs mogelijk online via Nintendo Wi-Fi Connection met vrienden te spelen.

Rockband is net zo makkelijk te leren en te spelen voor beginners als voor gevorderden. Kies een plek in de band en spelen maar! Zangers worden de teksten en de melodie voorgeschoteld die ze moeten uitvoeren - het komt nu aan op hun zangkwaliteiten!

Bassisten, gitaristen en drummers worden voorzien van een traject op het scherm waarop gekleurde muzieknoten voortbewegen. Deze corresponderen met de gekleurde knoppen op hun controllers. Als de gekleurde muzieknoten de lijn aan de onderkant raken, moeten zij de juiste kleur op hun gitaar vinden en dan aanslaan, of op de drumpad met de juiste kleur slaan. Speel de tonen in het juiste ritme en voor je het weet, sta je te rocken!

Of je nu voor het eerst een plastic instrument in handen hebt of je voor een foutloze sessie in de expertspelstand gaat,  door de verschillende moeilijkheidsgraden biedt het spel voor elke speler een uitdaging.

Op de disk staan 83 geweldige nummers van beroemde artiesten zoals The Vines, Juanes, Stone Temple Pilots, The Cure, Whitesnake, Dio, Huey Lewis and the News, The Jimi Hendrix Experience, The Doors, Ida Maria, Metric en Phoenix. Rock Band 3 werkt met de nummers van andere spellen in de reeks. Vanaf het moment dat het spel verkrijgbaar is, is er een gigantisch online muziekaanbod van zo'n 1400 nummers beschikbaar. Deze kun je downloaden via Wi-Fi Connection Pay & Play.

Met zo'n enorm aanbod is het handig dat Harmonix een aantal knappe hulpmiddelen in het spel heeft verwerkt waarmee je je muziek kunt ordenen. Zo kun je afspeellijsten delen met vrienden, nummers verbergen, aanbevelingen ontvangen of zoekfilters gebruiken om snel de muziek te vinden die jij wilt. Dit spel bevat ook een overvloed aan social networkfuncties voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Twitter en Facebook.

In dit deel van de reeks kun je je bestaande muziekinstrumenten gebruiken of voor het eerst aan de slag gaan met de nieuwe Pro instrumentcontrollers, om nog meer uit het spel te halen. De klassieke Rock Band-speelwijze biedt door een keyboard en de Pro controllers (los verkrijgbaar) nieuwe uitdagingen en helpt je zelfs je muzikale kwaliteiten te ontwikkelen.

Door de twee nieuwe Pro Guitar-controllers is het mogelijk echte noten te spelen met gitaar en bas. Je kunt kiezen uit de Fender™ Mustang™ PRO-Guitar™ van Mad Catz of de supercoole Rock Band 3 Squier® van Fender Stratocaster® Guitar Controller. De laatste is op ware grootte uitgevoerd en is een compleet uitgevoerde elektrische gitaar met zes snaren, die in zijn vrije tijd als een controller bijklust en na de release van het spel verkrijgbaar is.

In Rock Band 3 verwelkomen we ook voor het eerst een toetsenist in de band met de komst van de nieuwe keyboardcontroller met 25 grote, drukgevoelige toetsen. Met de Pro Keys krijg je de beschikking over twee octaven en een makkelijk leesbare schermindeling, zodat je kunt zien wat je moet spelen. En als klap op de vuurpijl kunnen fanatieke drummers zich verlekkeren aan de drumsteluitbreiding Pro Drums met drie extra bekkens.

Pro Controllers zijn dus hét ideale gereedschap om je muziekdromen in vervulling te brengen - wie weet welke paden Rock Band 3 je zal doen bewandelen?

Rock Band 3 heeft compleet nieuwe spelstanden, bestaande spelstanden die volledig onder handen zijn genomen, honderden doelstellingen en de mogelijkheid om op elk moment tijdens het spel mee te doen. Het is de perfecte evergreen voor beginners en gevorderden. Met Rock Band 3 worden je band, je muziekwaliteiten en je afspeellijst groter dan ooit.

  • De Pro Controllers bieden je de mogelijkheid om meer uit je spel te halen en schaven je muzikale kwaliteiten bij terwijl je speelt.
  • Pak de microfoon, speel gitaar, bas, drum, keyboard of zing in harmonie.
  • Naast de 83 nummers op de disk zijn er honderden nummers verkrijgbaar als download met Nintendo Points via Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Nieuwe spelstanden, zoekfuncties, doelstellingen en spelinhoud staan garant voor uren speelplezier.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Muziek, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 7

Uitgever

MTV Games

Ontwikkelaar

Harmonix

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

29-10-2010

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus