Trauma Center New Blood

Systeem: Wii Releasedatum: 07-11-2008

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Het verhaal

Alaska – Er heersen extreem barre omstandigheden in Noord-Amerika. Maar in april begint de ijskoude winter zijn grip op het land te verliezen. De schijnbaar eindeloze nachten worden elke dag weer wat korter, en de bevroren wildernis begint te ontdooien.

In het hart van deze ontzagwekkende omgeving ligt een klein dorp waarvan de vermoeide inwoners niet kunnen wachten tot de lente is aangebroken. Montgomery Memorial Hospital waakt over de stad als een oude man. In dit afgelegen ziekenhuis ploeteren twee dokters met een speciale band, Markus Vaughn en Valerie Blaylock. Totdat het noodlot op de deur klopt…

De twee dokters worden opgeroepen om een dodelijke ziekte te bestrijden en raken verstrikt in een samenzwering met duistere vertakkingen. Alleen met behulp van hun speciale genezingsgaven kunnen Dr. Vaughn and Dr. Blaylock kostbare levens redden en het virus een halt toe roepen voordat het elke uithoek van onze planeet heeft bereikt.

De hoofdrolspelers

Een goed ziekenhuisdrama vereist een aantal kleurrijke personages om de evenementen binnen en buiten de operatiezaal tot leven te wekken. In Trauma Center: New Blood, ontmoet je mensen die meer zorg hebben voor zichzelf dan voor hun patiënten, maar ook eerlijke professionals die hun leven hebben toegewijd aan het redden van anderen.

Markus Vaughn

Chirurg

Leeftijd: 34

Eén van de twee hoofdrolspelers. Markus werkt als chirurg bij Montgomery Memorial, een afgelegen ziekenhuis in Alaska. Hij is wat koppig en cynisch, maar neemt zijn werk serieus en stelt het belang van de patiënt altijd voorop. Hij is één van de weinige chirurgen die met intense concentratie, een indrukwekkende genezende techniek kan gebruiken, de zogenaamde “Healing Touch”.

Valerie Blaylock

Chirurg

Leeftijd: 28

De andere hoofdrolspeler. Dr. Blaylock is een intelligente, zorgzame professional. Ze wil heel graag de Healing Touch leren van haar collega Dr. Vaughn, die ze volgde naar Montgomery Memorial. Ze zet zich volledig in voor haar werk en carrière, en zegt als het nodig is waar het op staat.

Elena Salazar

Verpleegster

Leeftijd: 20

Een voormalig patiënt van Dr. Vaughn die een levensreddende operatie heeft ondergaan. Ze heeft een opleiding gevolgd om verpleegster te worden, zodat zij ook mensen kon helpen. Ze is nog jong, maar werkt hard en schrikt niet terug van een uitdaging.

Miles Hoover

Directeur – Montgomery Memorial Hospital

Leeftijd: 64

De directeur van Montgomery Memorial Hospital, een klein ziekenhuis in een afgelegen deel van Alaska dat werd opgericht door Dr. Alan Montgomery. Nu zijn lange carrière in medicijnen zijn einde nadert, beginnen zijn chirurgische kwaliteiten wat achteruit te gaan. Met zijn geduld en warme persoonlijkheid, heeft hij echter het respect van de burgers verdiend.

Lloyd Wilkens

Professor – Concordia Medical Institute

Leeftijd: 49

Een professor van Concordia Medical Institute met wie Dr. Vaughn heeft samengewerkt aan een belangrijk onderzoek. Zelfs na het vrijwillige vertrek van Markus, is Wilkens doorgegaan met zijn dubieuze onderzoek, wat leidt tot een onthutsende ontdekking die niet alleen hemzelf maar ook zijn collega’s in groot gevaar brengt.

Irene Quatro

Directeur van Caduceus

Leeftijd: 51

De directeur van de Amerikaanse afdeling van Caduceus, een internationaal opererende medische organisatie. Een intelligente vrouw die haar beslissingen kalm en rationeel maakt. Haar achtergrond in psychologie helpt haar mensen door observatie te doorgronden. Ze is ook een ervaren leider met een sterke wil en een scherpe intuïtie.

Justin Everett

Arts

Leeftijd: 42

Hoofd van de chirurgische afdeling van Caduceus USA. Hij is een nuchtere familieman die altijd zijn werk en het welzijn van anderen boven zijn eigen belangen plaatst. Hij is ook een teamspeler die de prestaties van anderen van harte toejuicht.

Leonardo Bello

Arts

Leeftijd: 32

Een zelfverzekerde, uitgesproken chirurg die ingewikkelde procedures live uitvoert in het tv-programma Miracle Surgery. Hij schrikt er niet van terug om anderen in de industrie openlijk te bekritiseren, hierbij aangemoedigd door de gastheer van het programma, Guy Davidson. Zijn kwaliteiten als chirurg zijn zeer indrukwekkend, waardoor hij kan rekenen op de steun en bewondering van het tv-kijkend publiek.

Met twee spelers

In Trauma Center: New Blood, kan elke beweging die je maakt met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk het verschil maken tussen leven en dood. Als je in de operatiekamer staat, moet je beschikken over een vaste hand en een scherpe geest om de gezondheid van je patiënten te kunnen waarborgen. Gelukkig is het voor het eerst in de Trauma Center-serie mogelijk om de verantwoordelijkheid te delen met een tweede arts, waarmee je kunt samenwerken in de coöperatieve spelvariant.

Als je samenspeelt met een vriend, kun je zelf kiezen hoe je de operatie coördineert. Jij en je partner beschikken elk over een eigen set instrumenten. Je kunt samen aan hetzelfde gebied werken, of, als de situatie het vereist, elk aan een ander gebied. Eén speler kan bijvoorbeeld antibiotische gel aanbrengen en de levensenergie van de patiënt in het oog houden, terwijl de ander de laser gebruikt. Er zijn tal van mogelijkheden, dus is het een goed idee om vooruit te plannen en voorafgaand aan de operatie af te spreken hoe de taken verdeeld worden.

coop_image.jpg

  1. Chirurgische instrumenten van speler 1
  2. Chirurgische instrumenten van speler 1
  3. Aanwijzer van speler 1
  4. Aanwijzer van speler 2 (deze aanwijzer heeft altijd een andere kleur dan die van speler 1)

Categorieën

Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Atlus

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

07-11-2008

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus