Activiteitenmeter

walk_hardware_black_white.png

Bij Walk with me! Breng beweging in je leven zitten twee Activiteitenmeters gebundeld. Zodra een Activiteitenmeter is ingeschakeld, worden je beweegpatronen bijgehouden. Het accessoire kan met een Nintendo DS en een exemplaar van Walk with me! Communiceren voor een uitgebreid overzicht van de verzamelde gegevens.

Voeding

TWL_BC_PowerSup_PS_EUR.jpg

Bij elk Nintendo DSi- of Nintendo DSi XL-systeem wordt een voeding voor de Nintendo DS bijgeleverd. Hiermee kan de oplaadbare batterij voor de Nintendo DS opgeladen worden. De voeding kan op elk moment in de Nintendo DSi of Nintendo DSi XL gestoken worden, of het systeem nu aan of uit staat.

Nintendo Wi-Fi USB Connector

DS_lite_wifi_usb_connector_.jpg

Met de Nintendo Wi-Fi USB Connector kun je je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL met het internet verbinden via een computer. Zo kun je bepaalde Nintendo DS-spellen die ontworpen zijn voor gebruik met de Nintendo Wi-Fi Connection online spelen.

Om de Nintendo Wi-Fi USB Connector op de computer te kunnen gebruiken, moet de computer over Windows XP (met tenminste Service Pack 2) of Windows Vista beschikken, alsmede over een actieve breedbandinternetverbinding.

Een CD met stuurprogramma wordt met de Nintendo Wi-Fi USB Connector meegeleverd en kan gebruikt worden om het betreffende stuurprogramma automatisch op de computer te installeren. Als je problemen ondervindt met de software van het stuurprogramma, download dan de nieuwste Nintendo Wi-Fi USB Connector-software. Als de verbinding via de Nintendo Wi-Fi USB Connector zonder problemen werkt, is het downloaden van de meest recente software niet nodig.