Pokémon mini

Systeemafmetingen

pm_en.jpg

Dus je dacht dat de Game Boy Advance klein was? Dan heb je het miniscule Pokémon-systeem van Nintendo zeker nog niet gezien. Met een formaat van 7,4 x 5,8 cm x 2,3 cm is dit systeem nog niet half zo groot als de Game Boy Advance. Met een spelcassette erin weegt de Pokémon mini slechts 70 gram, waardoor je nauwelijks merkt dat je hem bij je draagt.

Kleuren

pm_colors_en.jpg

De Pokémon mini is beschikbaar in drie kleuren: groen, paars en blauw. Dit zijn de kleuren van drie van de populairste Pokémon: Chikorita, Smoochum en Wooper. Welke is jouw favoriet?

Het beweegt!

pm_move_en.jpg

Dankzij de ingebouwde trilfunctie zorgt de Pokémon mini voor opschudding in je handen. En de Pokémon mini beweegt niet alleen zelf, hij houdt ook jouw bewegingen in de gaten. Een bewegingssensor in dit kleine apparaatje laat je de Pokémon in beeld bewegen door met je hand te schudden als een wilde Poké-fan.

Als Pokémon mini-spellen de trilfunctie of bewegingssensor ondersteunen, wordt dit met pictogrammen aangegeven op de verpakking van het spel.

Spelaanbod

pm_games_en.jpg

Op superdunne spelcassettes van postzegelformaat bieden de games voor Pokémon mini ongekend veel speelplezier per vierkante centimeter. Dribbel met basketballen, speel flipper, of breek je brein over een puzzel. Je raakt niet snel uitgespeeld. Natuurlijk spelen je favoriete Pokémon de hoofdrol, zoals Pikachu, Wooper, Celebi, Chansey en vele anderen.

Klokfunctie

pm_clock_function_en.jpg

De eerste keer dat je je spelsysteem aanzet, kun je de tijd instellen. Het batterijgeheugen telt vanaf dan alle seconden, minuten, uren en dagen, zelfs als het systeem is uitgeschakeld. Met de Pokémon mini weet je altijd hoe laat het is.

Infraroodfunctie

pm_infrared_en.jpg

Als er zich op maximaal een meter afstand een andere Pokémon mini bevindt, kunnen de twee systemen communiceren via de infraroodpoorten. Dit betekent dat je met maximaal zes spelers tegelijk kaartspellen, sportwedstrijden en gevechten tegen en met andere spelers kunt ervaren!

Als Pokémon mini-spellen het spelen met meerdere spelers ondersteunen, wordt dit met een multiplayer-pictogram aangegeven op de verpakking van het spel.