• {{ gameData.title }}

  {{ gameSystem }}

  Vanaf: {{ regularPrice }}{{ lowestPrice }}

 • {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  {{merchPrice}}

 • H2x1_MNS-RegisterYourInterest_nlNL.png

  Registreer je interesse: Super Mario Bros. 35th Anniversary-merchandise

  Kom in de stemming voor het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros. met ons nieuwe assortiment aan merchandise dat exclusief naar de My Nintendo Store komt!

  Loop dit niet mis! Vul hieronder je e-mailadres in om je interesse te registreren en zodra de producten voorbesteld kunnen worden, laten we je dat meteen weten!

  Door je e-mailadres te registreren, verklaar je dat je ermee instemt dat wij, Nintendo of Europe GmbH, je e-mails kunnen sturen met informatie over de beschikbaarheid van de Super Mario Bros. 35th Anniversary merchandise-producten, en dat wij je persoonsgegevens verwerken om je e-mails over deze producten te kunnen sturen. Je kunt op elk moment je toestemming intrekken door op de link "Afmelden" in onze e-mails te klikken. Meer informatie over hoe wij gegevens verwerken met betrekking tot de e-mailservice vind je in het gedeelte “Privacy-informatie”.

  Privacy-informatie

  Wanneer je je registreert om informatie-e-mails over de beschikbaarheid van de producten van de Super Mario Bros. 35th Anniversary-merchandise te ontvangen, verzamelen en verwerken wij, Nintendo of Europe GmbH, jouw e-mailadres evenals informatie over de tijd en datum van je registratie. De rechtsgrond voor deze verwerking is jouw toestemming (artikel 6 lid 1 (a) AVG). Je kunt op elk moment je toestemming intrekken. Houd er rekening mee dat dit geen invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van jouw toestemming vóór de intrekking. Je kunt je toestemming intrekken door op de link "Afmelden" te klikken die in elke informatie-e-mail van ons over Super Mario Bros. 35th Anniversary staat.

  Wanneer we je een e-mail sturen, kunnen we de informatie verzamelen dat je de e-mail geopend hebt en wat je in de e-mail gedaan hebt. Deze informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring in verband met onze communicatie te analyseren en verder te verbeteren. De rechtsgrond voor deze verwerking is Nintendo's gerechtvaardigd belang (artikel 6 lid 1 (f) AVG). Je hebt te allen tijde het recht om vanwege met jouw specifieke situatie verband houdende redenen bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking. Klik om van dit recht gebruik te maken op de link "Afmelden" die in elke informatie-e-mail van ons over Super Mario Bros. 35th Anniversary staat.

  Nintendo kan je e-mailadres en informatie over je registratie delen met externe gegevensverwerkers die namens Nintendo handelen om diensten te verlenen met betrekking tot het informatie-e-mailprogramma. Indien dergelijke externe verwerkers zich buiten de Europese Unie bevinden, zijn dergelijke externe verwerkers ofwel gevestigd in een derde land waarvan de Europese Commissie heeft besloten dat dit land een adequaat niveau van gegevensbescherming garandeert, ofwel Nintendo en de externe gegevensverwerker zijn standaard gegevensbeschermingsclausules overeengekomen zoals die zijn aangenomen door de Europese Commissie.

  Alle persoonsgegevens die worden verzameld in verband met het informatie-e-mailprogramma voor Super Mario Bros. 35th Anniversary worden bewaard zolang de merchandise-producten van Super Mario Bros. 35th Anniversary beschikbaar zijn voor verkoop en worden na deze tijd verwijderd. Indien en voor zover je jouw toestemming voor die tijd intrekt, zullen wij jouw persoonsgegevens onmiddellijk verwijderen.

  Zie de Website en het privacybeleid van de My Nintendo Store voor nadere informatie, met name informatie over de gegevens welke verzameld worden als je de My Nintendo Store bezoekt, jouw rechten volgens de AVG, onze contactgegevens en de contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming.