• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Download volledige versie internetkanaal


    12-04-2007

    12 april 2007 - Je kunt nu eindelijk surfen, shoppen en zoeken vanuit je luie stoel met het Wii-internetkanaal. Het internetkanaal is op tal van punten verbeterd en voorzien van extra's. De volledige versie, gebasseerd op de Opera-browser, kan vanaf 12 april 2007 worden gedownload in heel Europa.

    Fans van de innovatieve Wii-kanalen zijn al bekend met het internetkanaal dat een snelle verbinding met het internet biedt via de televisie. Gebaseerd op reacties van Wii-bezitters heeft Nintendo een nieuwere en betere versie van de browser ontwikkeld. De verbeteringen zijn niet alleen te zien in de uitvoering, maar ook duidelijk merkbaar in het gebruik.

    Gebruikers van de testversie zullen merken dat de gebruikersvriendelijkheid sterk is verbeterd. De browser bevat nu een handmatige zoomfunctie, die meer flexibiliteit biedt. Dit in tegenstelling tot de automatische zoomfunctie in de vorige versie. Wanneer je in- en uitzoomt blijft de tekst helder en leesbaar in alle formaten. De nieuwe versie van het internetkanaal bevat ook een verbeterde scrollfunctie evenals verborgen werkbalken en verschillende cursors.

    Zoekfuncties zijn een essentieel onderdeel van het internet geworden. Veel van ons selecteren zelfs een zoekmachine als startpagina. Het internetkanaal kenmerkt zich door een geintergreerde zoekfunctie die het gebruikers mogelijk maakt naar sleutelwoorden te zoeken zonder daarvoor naar de site van de zoekmachine te gaan. Wii-bezitters krijgen de keuze om Yahoo! of Google te gebruiken voor de ingebouwde zoekfunctie. De gekozen zoekmachine kan altijd veranderd worden.

    Het internetkanaal biedt een verbeterde surfbelevenis. Daarnaast kunnen ouders via de Wii-instellingen en de optie Ouderlijk toezicht instellen wat hun kinderen mogen gebruiken. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun wachtwoord in te stellen zodat de toegang tot het internetkanaal kan worden beperkt. Voor gebruikers die naar meer bescherming zoeken, heeft Nintendo een favoriet aan de Wii-browser toegevoegd voor het Astaro Wii Content Filtering Portal. Dit is een controlesysteem voor ouders dat speciaal voor de Wii wordt geleverd door Astaro, de marktleider op het gebied van internet-beveiligingstoepassingen. Deze service is beschikbaar op 7 mei 2007. Hier kunnen gebruikers het uitproberen en zich inschrijven voor Astaro's uitstekende content-filterservice voor Wii.

    Laurent Fischer, European Marketing Director of Nintendo Europa zegt:

    "Wij zijn verheugd om de Wii-bezitters een verbeterde, eenvoudigere en veiligere internet service te bieden met de Opera Browser. De nieuwe versie van het internetkanaal maakt het voor de hele familie mogelijk om in een veilige omgeving vanuit hun luie stoel te internetten."

    De definitieve versie van het internetkanaal is gratis te downloaden van 12 april 2007 tot en met 30 juni 2007. Daarna zal het 500 Wii-punten gaan kosten. Als je het internetkanaal eenmaal hebt gedownload, is het gratis gedurende de levensduur van de Wii.