• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Geef je Wii-vrienden een spel cadeau


    11-12-2007

    Wii-eigenaars die WiiConnect24 aan hebben staan op hun systeem, weten dat iedere dag een nieuwe verrassing kan brengen. Of het nou een vakantiefoto van een vriend is of de aankondiging van een nieuw Wii-kanaal door Nintendo, als de Wii zijn blauwe licht laat schijnen, is er iets verschenen op het Wii-prikbord. Vanaf vandaag zijn er zelfs nog meer verrassingen mogelijk.

    Het Wii-winkelkanaal bevat nu de cadeaufunctie, die het mogelijk maakt om vrienden te verblijden met een downloadbaar Virtual Console-spel of Wii-software.

    Je koopt het cadeau door Wii-punten in te wisselen, net zoals je dat doet als je zelf iets koopt in het Wii-winkelkanaal. Maar nu kun je de cadeau-optie kiezen en een van je Wii-vrienden als ontvanger aanwijzen.

    Het is niet erg als je vriend of vriendin het Virtual Console-spel of de Wii-software misschien al heeft, want je wordt automatisch op de hoogte gebracht als dat het geval is. Vervolgens ben je vrij om naar een ander cadeau te zoeken voordat je je Wii-punten definitief uitgeeft.

    Om iemand te kunnen verrassen met een cadeau uit het Wii-winkelkanaal, moet de landinstelling van je Wii-systeem hetzelfde zijn als die van je vriend of vriendin. We hebben een uitgebreid overzicht van vragen en antwoorden in ons klantenservicegedeelte om mogelijke onduidelijkheden weg te nemen. Je kunt deze veelgestelde vragen ook bereiken door in het hoofdmenu van het Wii-winkelkanaal voor Handleiding te kiezen.

    De cadeaufunctie van het Wii-winkelkanaal is bedoeld als een makkelijke manier om iemand om wie je geeft te verrassen. En wie weet, misschien denken anderen ook wel aan jou en verblijden ze je met het blauwe licht der verrassing.