• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wii have news for you


    26-01-2007

    Als je de trotse eigenaar van een Wii bent, weet je waarschijnlijk al dat Nintendo's nieuwste systeem meer biedt dan alleen innovatieve spellen waar iedereen van kan genieten.

    Onder de bijzondere functies die reeds het licht zagen, bevinden zich het weerkanaal waarin je met een simpele beweging van de Wii-afstandsbediening de weersverwachting voor zowel je eigen regio als voor de andere kant van de wereld kunt bekijken, het Wii-winkelkanaal waarin elke vrijdag nieuwe klassieke spellen beschikbaar komen en sinds kort het internetkanaal waarin de testversie van de Opera Browser voor de Wii beschikbaar is.

    Vandaag is het de beurt aan het nieuwskanaal, waarin je de wereldbol af kunt zoeken naar de meest recente nieuwsberichten! Houd in het achterhoofd dat dit nog maar de eerste versie van het nieuwskanaal is in Europa. Een tweede versie zal echter vrij snel beschikbaar komen. Bedankt voor je geduld en we hopen dat je met plezier het wereldnieuws bekijkt met je Wii.

    Het nieuwskanaal is een gratis service voor alle Wii-gebruikers. Je hebt er echter wel een internetverbinding met een hoge snelheid voor nodig. Om de Wii bij te werken zodat hij van deze service gebruik kan maken, dien je de Wii met het internet te verbinden zoals dat in de handleiding wordt uitgelegd en vervolgens Systeemsoftware bijwerken' te selecteren in de Wii-instellingen. Het nieuwskanaal zal geïnstalleerd worden als de download afgerond is. Om up-to-date te kunnen blijven, zal de Wii met het internet verbonden blijven zolang het nieuwskanaal gebruikt wordt.

    Klik hier voor meer informatie over de Wii-kanalen.