• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Virtual Console


    11-04-2008

    Dankzij Wii's Virtual Console kun je de beste spellen uit de hoogtijdagen van de N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) downloaden.
    Elke vrijdag worden er nieuwe spellen toegevoegd aan het Wii-winkelkanaal. Deze week zijn Wonder Boy™, Fantasy Zone™, Impossible Mission™ & California Games aan de beurt.

    Wonder Boy – SEGA MASTER SYSTEM

    De eerste klassieker in ons nieuwe SEGA MASTER SYSTEM-assortiment is de originele Wonder Boy! Probeer wereld na wereld aan platformperikelen te overleven terwijl je Tanya, je vriendin, probeert te redden van een kwaadaardig monster in deze bejubelde conversie van de speelhalhit.

    Fantasy Zone – SEGA MASTER SYSTEM

    In de eigenwijze en kleurrijke shoot ‘em up Fantasy Zone speel je als het levende ruimteschip Opa-Opa terwijl je het opneemt tegen zwermen eigenaardige vijanden. Onderweg verzamel je muntjes die je in de winkel uit kunt geven aan krachtigere wapens voor je schip. Die zul je zeker nodig hebben om een kans te maken tegen de gigantische eindbazen!

    Impossible Mission – Commodore 64

    Het kwaadaardige genie professor Elvin Atombender is van plan de wereld te vernietigen. Jij moet als agent in je eentje zijn basis infiltreren, vijandelijke robots ontwijken en de geheime code samenstellen die de wereld van de ondergang kan redden! Deze klassieker voor de C64 combineert actie met puzzels en is een van de grootste hits uit het 8-bittijdperk.

    California Games – Commodore 64

    Ga terug naar de jaren '80 met deze ‘onwijs gave’ collectie zonnige sportspellen. Je kunt skateboarden, BMX-racen, rolschaatsen, frisbeeën en meer, alleen of in een wedstrijd met maximaal zeven vrienden. Te gek, joh!

    In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.

    Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.