• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels: Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time/Darkness


    04-07-2008

    Nu je het leven van een Pokémon Trainer hebt ervaren, is het tijd om de wereld te zien door de ogen van een Pokémon!

    Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time en Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness zijn vandaag uitgebracht in Europa. De spellen dagen je uit om een groep Pokémon te verzamelen die dapper genoeg zijn om de diepten van gigantische, willekeurig gegenereerde kerkers te verkennen en onderweg de dreigende gevaren het hoofd te bieden.

    Om de vele mysteriën in het spel te onthullen, moet je je Pokémon trainen voor de zware gevechten die ze te wachten staan. Mogelijk moet je zelfs de hulp van je vrienden inroepen: je kunt de Nintendo Wi-Fi Connection gebruiken om SOS-berichten naar andere spelers te sturen, als je vast komt te zitten in een kerker.

    Heb jij het in je om de wereld van duisternis te redden en te voorkomen dat de tijd stil komt te staan? Bezoek de officiële website en doe een quiz om te zien wat voor Pokémon je bent, om vervolgens op avontuur te gaan en je innerlijke Pokémon te ontdekken!

    Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time en Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness liggen nu in de winkels, alleen voor de Nintendo DS.