Bekijk deze huiveringwekkende Halloween-downloads, nu verkrijgbaar voor Wii en Nintendo DSi


30-10-2009

Het wordt griezelen deze week! Spoken, zombies en kwaadaardige wezens zijn het Wii-winkelkanaal en de Nintendo DSi Shop binnengedrongen. Je hebt stalen zenuwen nodig om je met listen een weg te banen door een schoolgebouw vol bovennatuurlijk gevaar in het horror-puzzelspel LIT en onverschrokken families kunnen hun krachten bundelen om de spoken uit Fazzy's landhuis te verdrijven in Ghost mansion Party. Beide titels zijn vanaf deze week verkrijgbaar via WiiWare.

En dat is niet alles! Horden zombies en andere afzichtelijke wezens vallen de buurt aan in de Super Nintendo-klassieker Zombies op Virtual Console. En op Nintendo DSiWare neemt een beroemd sprookje een bizarre wending in het bovennatuurlijke schietspel Little Red Riding Hood's Zombie BBQ!


Tot slot, mocht je naar iets op zoek zijn om je zenuwen mee te kalmeren, dan kun je ontspannen met A Little Bit of… All-Time Classics: Card Classics voor Nintendo DSiWare, ook verkrijgbaar vanaf deze week.

De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

Ghost Mansion Party
Bouw een griezelig leuk Halloweenfeestje met dit interactieve bordspel! Verken het spookhuis en vind de verborgen schat. Neem het op tegen familie en vrienden of werk met ze samen in geestige minigames!

LIT
Dit unieke actie-/puzzelspel is niet voor bangeriken! Duistere wezens hebben de school van Jake overgenomen en houden zijn vriendin gevangen! Leid de tiener door elk klaslokaal terwijl je schaduwen vermijdt en voor lichtbronnen zorgt zodat hij haar ongedeerd kan bereiken.

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Zombies – Super Nintendo
Er is iets niet pluis in jouw buurt! Je buren zijn in zombies veranderd en alleen jij, gewapend met waterpistolen en blikjes frisdrank, kunt ze tegenhouden. Speel alleen of samen met een vriend en gil het uit van plezier met deze grappige spelklassieker.

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

A Little Bit of… All Time Classics: Card Classics
Geniet van een aantal van 's wereld's meest populaire spellen, gebundeld in één handige verzameling, waaronder Blackjack, Last Card, Last Card Plus, President en Five Card Draw. Elke variatie is speelbaar met Touch Screen-besturing, voor maximaal acht spelers!

Little Red Riding Hood's Zombie BBQ
Raak in de stemming voor Halloween met deze unieke verdraaiing van een klassiek sprookje! Hordes zombies rukken op en het is aan een zwaarbewapend Roodkapje om terug te vechten met behulp van haar arsenaal. Kun je de inwoners van dir sprookjesland redden of laat je iedereen nog lang en ongelukkig voortbestaan in het hiernamaals?

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.