Club Nintendo biedt Metroid-fans kans op gratis game


13-08-2009

13 augustus 2009 – Op 4 september aanstaande wordt met Metroid Prime Trilogy de ultieme verzameling eerstepersoons-avonturen uitgebracht. Fans die nauwelijks kunnen wachten tot het zover is, krijgen dankzij een speciale promotie van Club Nintendo nog meer reden naar deze release uit te zien!

Om te vieren dat de baanbrekende Metroid Prime-spellen voor het eerst alle drie met de nauwkeurige Wii-besturing gespeeld kunnen worden, trakteert de Europese Club Nintendo fans van de serie op gratis Wii Download Tickets. Spelers die aan bepaalde voorwaarden hebben voldaan ontvangen zo’n ticket om gratis het originele Metroid (NES) voor de Virtual Console te downloaden!

Om voor deze traktatie in aanmerking te komen, moet de gebruiker al eerder één van de Metroid Prime-delen (Metroid Prime, Metroid Prime 2: Echoes, of Metroid Prime 3: Corruption) hebben geregistreerd, en vervolgens als één van de eerste 5000 spelers ook Metroid Prime Trilogy registreren op de website van Club Nintendo.

Het originele Metroid werd in Europa gelanceerd in januari 1988 en zette een nieuwe standaard voor actie-avonturenspellen. Het was ook nog eens één van de eerste videogames met een vrouw als hoofdpersonage. Dit is je kans om dit stukje game-geschiedenis gratis binnen te halen!

Metroid Prime Trilogy bundelt alle drie de Metroid Prime-spellen op een enkele disk. Voor het eerst zijn de eerste twee delen (eerder verschenen voor de Nintendo GameCube) van de serie ook bestuurbaar met de nauwkeurige Wii-besturing zoals het derde deel, en zien ze er beter dan ooit uit met opgepoetste graphics en weergave in 16:9 breedbeeld.
Als extra uitdaging kunnen in alle drie de spellen van de serie nu ook speciale beloningen worden vrijgespeeld. Metroid Prime Trilogy bundelt voor het eerst alle drie de Metroid Prime-spellen op een enkele disk en wordt geleverd inclusief een boekje met exclusief artwork, waardoor dit het ultieme verzamelobject is voor elke liefhebber van deze monumentale trilogie.

Lees alles over Metroid Prime Trilogy op www.metroidprimetrilogy.be en bereid je voor om de epische avonturen van Samus komend najaar (nogmaals) te beleven. Metroid Prime Trilogy wordt op 4 september gelanceerd in Europa.

Voor meer informatie over productregistratie en Club Nintendo, kun je het Club Nintendo-gedeelte van deze site bezoeken. Als je al lid bent van Club Nintendo, zorg dan dat je e-mailadres je Club Nintendo-profiel nog klopt, zodat je je Wii Download Ticket kunt ontvangen. Daarnaast ontvang je informatie over hoe je deze kunt gebruiken om Metroid (NES) op de Virtual Console te downloaden als je als een van de eerste 5000 Metroid Prime Trilogy registreert.

Metroid Prime Trilogy ligt vanaf 4 september in de winkel, alleen voor Wii.