• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Download vandaag nieuwe klassiekers met het Hanabi-festival


    17-07-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES: My Life as a Darklord
    Je hebt ervaren hoe het is om koning te zijn. Beleef nu hoe het is om aan de kant van de slechteriken te staan! Met deze vernuftige variant op het torenverdedigingsgenre kun je zien hoe je presteert in de rol van een Darklord. Bouw torens en verdedig ze tegen je vijanden, die aan de goede kant staan!

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    MUSHA – SEGA MEGA DRIVE (Hanabi Festival)
    Met gepaste trots presenteren we de oorspronkelijke Noord-Amerikaanse versie van dit veelgeprezen, verticaal scrollende schietspel, dat voor het eerst in Europa beschikbaar is! Neem het in je robotpantser op tegen technisch geavanceerde tegenstanders in zeven explosieve levels!

    Smash Table Tennis – NES (Hanabi Festival)
    Beleef een van de eerste en beste simulaties van deze razendsnelle sport, eerder alleen uitgebracht in Japan. Neem het op tegen de computer of tegen een vriend en houd een oogje in het zeil voor het geval Donkey Kong Jr. in het publiek opduikt!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titel is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    A Little Bit of… Puzzle League
    De puzzelperfectie van Puzzle League is nu verkrijgbaar via Nintendo DSiWare! A Little Bit of… Puzzle League is eenvoudig te spelen, maar zeer uitdagend: pas blokken van dezelfde kleur snel bij elkaar en scoor enorme combo's. Het spel bevat vier verschillende spelstanden, waaronder een intense versus-stand, tegen de computer.

     

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.