Ervaar de force met de downloadbare releases voor Wii en Nintendo DSi van deze week


02-10-2009

De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

"Aha! I Got It!" Escape Game
Stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit unieke ontsnappingsspel. Speel alleen of combineer je grijze cellen samen met die van je vrienden, en ontcijfer de aanwijzingen in een verbazingwekkende kamer vol puzzels. Verken je omgeving via de Wii-afstandsbediening tot je trots kunt uitroepen: "Aha! Ik snap het!"

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Super Star Wars: The Empire Strikes Back – Super Nintendo
De Super Star Wars-serie wordt voortgezet op de Virtual Console! Reis van de barre ijswereld Hoth tot de dodelijke moerassen van Dagobah en ga uiteindelijk de climactische confrontatie aan met Darth Vader. Speel te voet als je favoriete personages, bestuur krachtige voertuigen, en rijd op een Tauntaun!

Iwata Asks

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

Art Style: INTERSECT
De Art Style-serie van unieke, eenvoudig te bedienen spellen gaat verder met INTERSECT, een mix van puzzelen en actie op hoge snelheid. Loods de verschillend gekleurde auto's naar wegen van hun eigen kleur om brandstof voor de kostbare Core te verdienen. Speel solo of daag een vriend uit met de DS Download Play-functie: hij of zij heeft niet eens zelf een exemplaar van het spel nodig!

 
Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.