• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga op avontuur, laat je van je strategische kant zien of trap een balletje met nieuwe WiiWare- en Nintendo DSiWare-releases


    23-04-2009

    De volgende WiiWare-titels zijn vanaf morgen beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    Adventure Island: The Beginning

    De platformklassieker van Hudson Soft is terug! Help Master Higgins een van vijanden vergeven eiland te verkennen, terwijl hij zijn ontvoerde vriendin zoekt. Probeer ook de volledig nieuwe minigames eens, waaronder het skateboardracen en de buttonbash-uitdaging!

    Crystal Defenders R1

    Verdedig je kristallen tegen massa's vijanden in dit tactische strategiespel van Square Enix. Zet je troepen in en verdien punten voor een goede verdediging. Je kunt je scores uploaden via de Nintendo Wi-Fi Connection. Dat is nog niet alles: binnenkort kun je nog meer uitdagingen verwachten in Crystal Defenders R2!

    De volgende nieuwe Nintendo DSiWare-release is vanaf morgen verkrijgbaar:  

    Real Football 2009

    Geniet van echte spelers en realistische 3D-graphics in Real Football 2009. Je kunt ook foto's maken met de Nintendo DSi Camera om een eigen bal te maken en zelfs de ster in je eigen spel te worden!

     

    Over WiiWare

    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

     

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij!

    Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Als je je Nintendo Dsi draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop en kun je naar hartelust rondkijken. In de Shop kun je Nintendo Points omzetten in Nintendo DSi Points en ze inwisselen voor Nintendo DSiWare-spellen en -toepassingen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.