• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Golden Axe, Star Wars en meer verkrijgbaar als download, vanaf vandaag


    18-09-2009

    Deze week hebben we een trakatatie uit een ver sterrenstelsel voor Star Wars-fans en retrogamers! Je kunt niet alleen genieten van het klassieke Super Star Wars op Virtual Console, maar ook van andere Star Wars-gerelateerde activiteiten rond de Wii-kanalen.

    In de komende maanden kun je plezier beleven aan wedstrijden met Star Wars-thema in het Mii-wedstrijdkanaal en in het enquêtekanaal zul je vragen aantreffen als "Wie schoot er als eerste? Han of Greedo?"

    De Force is overduidelijk sterk aanwezig op Virtual Console, want in de komende maanden zul je ook Super Star Wars: The Empire Strikes Back en Super Star Wars: Return of the Jedi kunnen downloaden. En je kunt je verheugen op de komst van nog meer LucasArts-klassiekers naar de Virtual Console in de toekomst!

    Iwata Asks

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Magnetis
    Dit unieke puzzelspel heeft een grote aantrekkingskracht! In Magnetis moet je magneten met elkaar verbinden om explosies te ontketenen. Hoe groter de kettingreactie, hoe meer punten je krijgt. Speel alleen of tegen vrienden, of werk samen om de hoogste score te behalen.

    Leren met de PooYoo's: aflevering 1
    Dit kleurrijke educatieve spel is de eerste in een serie titels die gericht is op kinderen van drie tot zes jaar oud. Kinderen maken samen met de PooYoos, een groep schattige babydiertjes, spelenderwijs kennis met cijfers, letters, vormen, kleuren en meer.

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Super Star Wars – Super Nintendo
    Heel lang geleden, in een niet al te ver sterrenstelsel, maakte de Super Star Wars-trilogie zijn opwachting op de Super Nintendo. Nu keren deze klassieke actie-/platformspellen terug op de Virtual Console! Het avontuur begint met Super Star Wars en wordt in de komende weken voortgezet met The Empire Strikes Back en Return of the Jedi.

    Golden Axe – Virtual Console Arcade
    Een van de meest geliefde speelhalspellen uit de jaren tachtig kun je nu in je huiskamer spelen dankzij Virtual Console Arcade! Deze oorspronkelijke versie van Golden Axe bevat klassieke, zijwaartsscrollende vechtactie voor een of twee spelers.

    Nintendo DSiWare
    De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    MySims Camera
    Haal meer uit je foto's met MySims Camera! Maak foto's met de camera van de Nintendo DSi en voeg er 3D MySims-personages aan toe, om ze zo naar de echte wereld te transporteren. Je kunt ook op de foto's tekenen en stempels toevoegen om je eigen, unieke creaties te maken!

     

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.