• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het Hanabi Festival keert terug!


    03-07-2009

    Het Hanabi Festival op de Virtual Console is terug – met een nieuwe reeks klassieke spellen, nu voor het eerst in Europa beschikbaar!

    Het Hanabi Festival is genoemd naar het Japanse vakantieseizoen, dat beroemd is om zijn vuurwerkshows en gewoonlijk in de zomer plaatsvindt. We brengen in juli een explosieve collectie spellen uit om je Wii-systeem in vuur en vlam te zetten!

    Dit Hanabi Festival biedt voor elk wat wils. Om te beginnen zijn vanaf 3 juli het Japanse cultplatformspel Pulseman (SEGA MEGA DRIVE) en de strategieklassieker Ogre Battle: The March of the Black Queen (Super Nintendo) te downloaden.

    In de komende weken presenteren we de volgende retroklassiekers, die voor het eerst buiten Japan of Amerika worden uitgebracht:
    Bomberman '94 (Turbografx)
    Kirby's Dream Land 3 (Super Nintendo)
    Zoda's Revenge: StarTropics II (NES)
    MUSHA (SEGA MEGA DRIVE)
    DETANA TWIN BEE (Turbografx)
    Smash Table Tennis (NES)

    Mocht je de eerdere edities van het Hanabi Festival hebben gemist: alle spellen die toen zijn uitgebracht, zoals Super Mario Bros.: The Lost Levels, Sin And Punishment, Super Mario RPG en nog vele andere, zijn nog steeds beschikbaar!

    Houd er rekening mee dat sommige Hanabi Festival-spellen een kleine hoeveelheid Japanse schermtekst bevatten. Je hoeft echter geen Japans te kennen om ze te kunnen spelen!

     

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Gradius Rebirth

    Beleef het gouden tijdperk van schietspellen opnieuw met de terugkeer van het klassieke Gradius, exclusief voor WiiWare! Deze gloednieuwe titel is voorzien van retro-graphics, evenals vijanden en wapens die geliefd zijn bij fans. Daarnaast bevat het zelfs een scorebord waarmee je je scores kunt laten zien aan spelers van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection!

    Bit Boy!!

    Volg een geschiedenisles zoals je die nog nooit hebt gezien! Reis met Kubi de Bit Boy door de zes videogame-tijdperken, van 4-bit doolhoven tot 128-bit driedimensionale werelden. Je kunt ook samen met een vriend spelen, in de coöperatieve stand voor twee spelers!

     

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Ogre Battle: The March of the Black Queen – Super Nintendo (Hanabi Festival)

    Voer het bevel over een groep trouwe vrijheidsstrijders en onderneem een grootse veldtocht om het land te bevrijden uit de greep van een kwaadaardig keizerrijk! Deze versie is oorspronkelijk alleen uitgebracht in Japan en Noord-Amerika.

    Pulseman – SEGA MEGA DRIVE (Hanabi Festival)

    Dit actie-/platformspel van GAME FREAK, de makers van Pokémon, is nu voor het eerst buiten Japan beschikbaar.
    Gebruik elektriciteit als wapen om de kwaadaardige Dr. Waruyama te verslaan!

     

    Nintendo DSiWare
    De volgende titel is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    Brain Challenge

    Brain Challenge is jouw persoonlijke hersentrainer. Stimuleer je grijze massa met leuke oefeningen die je helpen met het verdrijven van stress en het bestrijden van verveling. Daarnaast kun je de camera van de Nintendo DSi gebruiken om de software te personaliseren met je eigen foto's!

    Mario Clock

    Verander je Nintendo DSi in een klok voor op je bureau of een wekker, compleet met Super Mario Bros.-beelden en -muziek in NES-stijl… of gebruik de geluiden die je zelf bewaard en bewerkt hebt in Nintendo DSi Sound. Je kunt zelfs Mario laten springen en hem munten laten verzamelen!

    Mario Calculator

    Mario maakt rekenen leuk! Deze calculator met aller er op en er aan heeft een Super Mario Bros.-thema en bevat ook een handige eenheidsomrekenfunctie om verschillende meeteenheden voor bijvoorbeeld lengte, snelheid en temperatuur mee om te rekenen.

     

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.