• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Icarian: Kindred Spirits wordt NyxQuest: Kindred Spirits


    25-06-2009

    Het onlangs uitgegeven WiiWare-spel Icarian: Kindred Spirits van ontwikkelaar Over the Top Games heeft een andere naam gekregen. Het spel zal voortaan bekendstaan als NyxQuest: Kindred Spirits.

    Over the Top Games legt uit: "Omdat een ander bedrijf claimt een handelsmerk in bezit te hebben, is het team van Over the Top Games gedwongen om de naam van ons eerste spel voor WiiWare, "Icarian: Kindred Spirits" aan te passen . Na uitvoerig overleg besloten we dat deze beslissing het beste zou zijn voor zowel ons bedrijf als het spel. Daarom heet ons spel voortaan "NyxQuest: Kindred Spirits."

    "We hopen dat julie ons nieuwe spel leuk vinden. En we willen jullie bedanken voor de steun die jullie ons ongetwijfeld zullen geven op dit belangrijke moment, net als jullie altijd al hebben gedaan sinds het begin van het spel. Het is belangrijk om duidelijk te maken dat het spel zelf absoluut niet veranderd is. Alleen de naam is anders. We wensen jullie oprecht net zo veel plezier toe met het spelen van NyxQuest: Kindred Spirits, als wij hebben gehad bij het ontwikkelen ervan."

    Zowel het spel als de spelpagina wordt binnenkort bijgewerkt met de nieuwe titel.

    NyxQuest: Kindred Spirits is nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal, alleen voor WiiWare.