Met zeven nieuwe downloadbare spellen is er iets voor elke smaak


27-11-2009

Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Met ingang van deze week zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

Copter Crisis
In Copter Crisis ben jij de piloot! Als lid van het speciale Helicopter Rescue Squad krijg je de opdracht om op allerlei noodsituaties te reageren die zich overal en op elk moment kunnen voordoen.

Dragon Master Spell Caster
Kies een krijger en gebruik verbazingwekkende magie en felle drakenaanvallen om de andere krijgers en hun drakenmeesters te verslaan.

Rabbids Lab
Er zit een knotsgek konijn in je Wii-afstandsbediening! Kom met hem spelen! Probeer contact met hem te leggen door de Wii-afstandsbediening te bewegen en op de knoppen te drukken, en kijk of hij dat leuk vindt!

Solitaire
Solitaire bevat 18 varianten van de meest bekende en geliefde kaartspellen voor één speler, waaronder Klondike, FreeCell, Spider, Pyramid en Yukon.

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Shanghai II Dragon's Eye – SEGA MEGA DRIVE
Het eeuwenoude Mah-Jongg is er nu als interactief videospel, waarin elke zet die je doet je laatste kan zijn!

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

Mighty Flip Champs!
Ben jij klaar om een Mighty Flip Champ te worden? Bestuur Alta en 'blader' door een reeks aan van actie vergeven doolhoven!

Reflect Missile
Actie, puzzels en strategie zijn verenigd in Reflect Missile! Met touchscreen en stylus lanceer je een arsenaal aan raketten om alle vijandige blokken in een level te vernietigen.

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.