• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Nieuwe releases in het Wii-winkelkanaal en de Nintendo DSi Shop!


  10-07-2009

  De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

  WiiWare
  Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

  5 Spots Party

  Speel samen met vrienden het klassieke 'Zoek de verschillen' of speel een rondje 'Find the Monkey', in dit feestspel voor maximaal vier spelers.

  Karate Phants: Gloves of Glory

  Boksen voor olifanten lijkt misschien geen alledaagse sport, maar dit vechtspel zal je er versteld van doen staan hoe atletisch die grijze beesten kunnen zijn in een-tegen-eengevechten!

  Virtual Console
  Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

  Bomberman '94 – Turbografx (Hanabi Festival)

  Deze legendarische en geliefde multiplayertitel, eerder alleen in Japan uitgebracht, is er nu voor Virtual Console! Naast een stand voor één speler, ondersteunt Bomberman '94 ook spellen voor maximaal vijf spelers tegelijk!

  Zoda's Revenge: StarTropics II – NES (Hanabi Festival)

  De originele Noord-Amerikaanse versie van dit klassieke actie-/avonturenspel kan nu van jou zijn! Kruip opnieuw in de huid van scholier en avonturier Mike Jones en ga op een onvergetelijke reis door de tijd!

  Nintendo DSiWare

  De volgende titel is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

  Art Style: BOXLIFE

  BOXLIFE is een uniek puzzelspel dat je uitdaagt om zo snel en handig als je kunt doosjes in elkaar te vouwen. Raak simpelweg het touchscreen aan met de stylus om het papier in beeld te knippen en te vouwen.Nintendo DSi.

  Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
  Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

  Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
  De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

  Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
  Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

  Over Nintendo Points
  Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.