• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek het aanbod aan software dat je kunt downloaden via het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop van deze week


    14-08-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    3-2-1, Rattle Battle!
    Schud en zwaai met je Wii-afstandsbediening in deze knotsgekke verzameling mini-games! Schiet lasers en lanceer raketten, of probeer een zoen op de wang van een aanbidder te planten… Zo gek kunnen ze het alleen in Japan bedenken!

    Family Slot Car Racing
    Geef vol gas met Daddy, Mummy, Sarah en Billy in dit razendsnelle racespel. Kies uit verschillende modellen raceautootjes om de beste balans tussen grip en snelheid te vinden, en ontdek wie het snelste van de familie is!

    FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ - Nieuwe downloadbare content
    Met FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ stap je in de modieuze laarsjes van de dochter van de Darklord: een pittig klein ding wiens favoriete hobby het veroveren van de wereld is. Indringers en avonturiers houd ze buiten de deur van haar toren door op strategische plekjes vallen en monsters te plaatsen. Een realtime-strategiespel met een diabolisch tintje!

    Vanaf vandaag is er nieuwe downloadbare content verkrijgbaar in het Wii-winkelkanaal, in 3 paketten:

    • Darklord Special Forces (Speciale troepen van de Darklord)
      Beschikbaar: 14/08/2009
      500 Wii Points / Benodigde blokken: 2
      Zes monsters die op elk slagveld vooraan staan, waaronder vijf mid-level monsters: Ogre (man-tegen-man), Ahriman (afstand), Sahagin (toverij), Coeurl en Chimera (algemeen). Ook krijg je een monster wat kan helen: Lamia. Ze kunnen zo vaak opgeroepen worden als je NP toelaat. Zet deze monsters en hun speciale vaardigheden met beleid in en je heerst over de wereld.
    • Bedroom Set (Slaapkamerset)
      Beschikbaar: 14/08/2009
      300 Wii Points / Benodigd blok: 1
      Deze set van drie Artifacten geeft je in elk gevecht het voordeel: Void Fountain (herstelt HP van monsters en geneest status effecten), Summon Mirror (roept willekeurige monsters op) en Drain Chest (zuigt HP van avonturiers op en verdeelt deze over jouw monsters). Plaats deze Artifacten op strategische plekken en het veroveren van de wereld wordt een fluitje van een cent.
    • Beloved Wardrobe (Lievelingskleding)
      Beschikbaar: 14/08/2009
      600 Wii Points / Benodigde blokken: 7
      Deze drie japonnen helpen je bij je gevecht (en laten Mira er piekfijn uitzien): Radiant Dress (je kunt één keer per gevecht Cure gebruiken, waardoor de HP van alle monsters en Artifacten een beetje herstelt), Dark Dress (verhoogt je NP bij aanvang met 50) en Prim Dress (je kunt één keer per gevecht Hard Slash gebruiken, waarmee je lichte man-tegen-man schade toebrengt). Verover de wereld in stijl.

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Phantasy Star – SEGA MASTER SYSTEM
    Beleef de eerste Phantasy Star waar het allemaal mee begon! Phantasy Star II, III en IV zijn al beschikbaar voor de Virtual Console, maar dit eerste deel liet de wereld kennismaken met deze inmiddels wereldberoemde sciencefiction RPG-serie!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    Flipnote Studio
    Breng je schetsen tot leven met dit gebruiksvriendelijke animatiehulpmiddel, verkrijgbaar als gratis download! Teken gewoon met de stylus op het touchscreen om schetsen te maken en verander ze dan op gemakkelijke wijze in animaties - net als bij de pagina's van een schetsboek! Je kunt zelfs je eigen geluidseffecten en foto's toevoegen aan je creaties.

    Sujin Taisen: Number Battles
    Bewapen je met nummers in dit unieke puzzel-strategiespel in Japanse stijl. Stel je strategische vaardigheden op de proef en neem het op tegen de wereld! Vecht tegen de CPU of menselijke tegenstanders, via de Nintendo Wi-Fi Connection!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.