• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek het aanbod aan software dat je kunt downloaden via het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop van deze week


    11-09-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Spaceball: Revolution
    Beproef je reactievermogen in een race tegen de klok, in dit intense actie-/puzzelspel. Deel je scores via de Nintendo Wi-Fi Connection in de stand voor één speler en doe je best om wereldkampioen te worden, of neem het op tegen een vriend via split-screen in de stand voor twee spelers.

    FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ - Nieuwe aanvullende content
    Met FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ stap je in de modieuze laarsjes van de dochter van de Darklord: een pittig klein ding wiens favoriete hobby het veroveren van de wereld is. Indringers en avonturiers houd ze buiten de deur van haar toren door op strategische plekjes vallen en monsters te plaatsen. Een realtime-strategiespel met een diabolisch tintje!

    Vanaf vandaag zijn er vier gloednieuwe pakketten met aanvullende content verkrijgbaar om te downloaden, waaronder KAIN, je beste keuze voor een man-tegen-man-gevecht. Deze vervulde oorspronkelijk een hoofdrol in FINAL FANTASY® IV: THE AFTER YEARS™.

    • Gloomy Armband (Droefgeestige armband)
      Beschikbaar: 11/09/2009
      200 Wii Points / Benodigd blok: 1
      Verhoogt je NP aan het begin van een gevecht met 50. Dit effect is blijvend door één aankoop. Hoe meer accessoires je hebt, met des te meer NP je begint. En hoe mooier Mira wordt. Iemand maakte dit ooit voor zijn geliefde, maar ze kwam bij een ongeluk om het leven voordat hij het haar kon geven. Men zegt dat wie het aanraakt, te gronde gericht wordt door diepe wanhoop.
    • Wailing Doll (Weeklagende pop)
      Beschikbaar: 11/09/2009
      200 Wii Points / Benodigd blok: 1
      Verhoogt je NP aan het begin van een gevecht met 50. Dit effect is blijvend door één aankoop. Hoe meer accessoires je hebt, met des te meer NP je begint. En hoe mooier Mira wordt. Deze pop werd gevonden in een tot op de grond afgebrand landhuis, ze is verbrand en vies. Men zegt dat wie haar vasthoudt haar voor eeuwig en altijd hoort jammeren om haar voormalige eigenaresse.
    • Kain
      Beschikbaar: 11/09/2009
      200 Wii Points / Benodigde blokken: 3
      Een moedige bondgenoot uit FINAL FANTASY IV: The After Years verschijnt ten tonele. Hij is de beste op de korte afstand en maait avonturiers neer met zijn lichtvoetige aanval. Kains trotse geest en drakentalenten maken hem een belangrijke figuur in het leger van de Darklord. Als je hem koopt, kun je er zoveel van hem op de etages inzetten als je NP toelaat.
    • A Fateful Clash! (Een beslissend gevecht!)
      Beschikbaar: 11/09/2009
      500 Wii Points / Benodigde blokken: 3
      Bevat Level Collectie 1 (beginner tot gemiddeld) en Level Collectie 2 (expert level; je moet hoofdstuk 3 van het hoofdverhaal uitspelen voordat je deze levels kunt spelen). Een meute krachtige avonturiers kan niet wachten om de Darklord Mira te verslaan. Geef die hoogmoedige sukkels de volle laag met je Darklord krachten en snoer ze de mond!

     

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    Solomon's Key – Virtual Console Arcade
    Deze speelhalklassieker van TECMO bestaat uit een uitdagende combinatie van actie- en puzzelelementen. Jij, als eenzame held, moet een pad zien te vinden door een van vijanden vergeven kamercomplex, om Solomon's Key te bereiken - dit voorwerp herbergt de kracht om de wereld te redden.

    RYGAR – Virtual Console Arcade
    Beleef de oorspronkelijke speelhalversie van RYGAR, het legendarische zijwaartsscrollende actiespel van TECMO, dat in 1986 een enorme hit was. Gebruik je kracht, je behendigheid en je beproefde Disk Armour om het menselijk ras te redden uit de greep van de kwaadaardige Beast Lord!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    2-in-1 Solitaire
    Geniet van twee van de meest populaire versies van Solitaire - Spider en Klondike - in één handig pakket. 2-in-1 Solitaire bevat eenvoudige touchscreen-besturing en verschillende moeilijkheidsgraden voor spelers van elk niveau!

     

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.


    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.