Plaats foto's op Facebook vanaf je Nintendo DSi


30-07-2009

30 juli 2009 - Vanaf vandaag kun je foto’s direct van je Nintendo DSi uploaden naar Facebook via Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor biedt dit draagbare spelsysteem nog meer mogelijkheden om je plezier te delen met vrienden en familie.

De Facebook-ondersteuning voor Nintendo DSi Camera maakt deel uit van een nieuwe systeemupdate voor Nintendo DSi. Deze update brengt ook enkele technische verbeteringen voor het systeem met zich mee. Om de update uit te voeren, zorg je ervoor dat er een draadloze internetverbinding is ingesteld op je Nintendo DSi. Vervolgens kies je voor ‘System Update’ in het ‘System Settings’-menu. De firmware van het systeem wordt dan automatisch opgewaardeerd naar versie 1.4.

Iwata Asks

De Facebook-functionaliteit van Nintendo DSi levert een veilige ervaring waarbij je password voor iedereen onzichtbaar blijft. Gebruikers kunnen altijd hun privacy-instellingen wijzigen op facebook.com.

Iwata Asks

Elke afbeelding van het album van je Nintendo DSi kan naar Facebook worden ge-upload. Dankzij de verschillende mogelijkheden die de Nintendo DSi biedt om foto’s te bewerken kun je er allerlei gekke dingen mee uithalen, om ze vervolgens direct naar Facebook te sturen en met je vrienden te delen. De camera van Nintendo DSi laat je gebruikmaken van elf verschillende lenzen met grappige effecten, dus kun je dikke lol beleven met je foto’s!

Gebruik vandaag nog de Wi-Fi Connection om verbinding te maken met internet, en geniet van een nieuwe manier om je foto’s te delen met Facebook op de Nintendo DSi.