• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Preview van Pokémon Platinum op Speeldag 2009


    04-05-2009

    Dat Nintendo niet kan ontbreken op een mega speeldag is evident. Nintendo zal dan ook zorgen voor een groot gamingfeest tijdens Speeldag 2009!

    Bij Nintendo kan iedereen naar hartelust komen spelen. Van Pokémon voor Nintendo DS tot Wii Fit. Exclusief tijdens Speeldag is er een preview van het nieuwste spel in de Pokémon serie, namelijk Pokémon Platinum.

    Pokémon Platinum Version komt naar Europa op 22 mei 2009 om Nintendo DS bezitters een heel nieuw en episch avontuur te laten beleven! Dit wervelende nieuwe avontuur, gesitueerd in de Sinnoh Region van de Pokémon-wereld, zit vol nieuwe functies en mogelijkheden, wat natuurlijk resulteert in compleet nieuwe uitdagingen!

    Misschien wel het spannendste nieuwtje van deze release: één van de zeldzaamste en populairste Pokémon, Shaymin verschijnt in een nieuwe vorm in Pokémon Platinum Version. Spelers kunnen Shaymin vanaf Pokémon Diamond Version of Pokémon Pearl Version naar hun exemplaar van Pokémon Platinum Version verplaatsen om het nooit eerder vertoonde Sky Forme te ontdekken, met een nieuw uiterlijk, nieuwe eigenschappen en speciale krachten.

    Dit hele speciale figuurtje kan enkel gedownload worden op speciale evenementen, waaronder Speeldag. We roepen de kinderen dus op zeker hun DS console met het spel Pokémon Diamond of Pokémon Pearl mee te brengen naar de stand!

    Ook de uitgebreide mogelijkheden van de nieuwste console Nintendo DSi kunnen op Speeldag worden uitgeprobeerd. Neem grappige foto’s en speel ermee of neem je eigen stem op om deze daarna te bewerken.

    Speciaal voor de ouders is er ook een "parents corner"  waar ze hun conditie kunnen uittesten met Wii Fit.

    De Speeldag 2009 vindt op 10 mei plaats, in de binnenstad van Mechelen. Voor meer informatie kun je terecht op www.speeldag.be

    Kom zeker langs en wij verzekeren je heel veel spelplezier!