• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Speel samen met vrienden in Animal Crossing: Let’s Go to the City


  10-03-2009

  In Animal Crossing: Let’s Go to the City voor de Wii leid je het leven waar je altijd al van droomde. En in die dromen horen natuurlijk ook je vrienden thuis!

  Dankzij de Nintendo Wi-Fi Connection kun je de poorten naar je dorp wijd open zetten en andere spelers uitnodigen om een kijkje te nemen in de wereld die jij hebt gemaakt. Natuurlijk kun jij op jouw beurt ook de uitnodiging van een vriend aannemen om eens bij hem of haar op bezoek te gaan.

  Als je de werelden van andere Animal Crossing-spelers wilt verkennen of ze wilt uitnodigen in jouw wereld, moet je om te beginnen zorgen dat je Wii is verbonden met internet. Vervolgens moet je je Animal Crossing vriendcode ophalen door bij de poort te praten met de waakhond Copper. Als je vriendcodes met vrienden hebt uitgewisseld en ingevoerd, ben je klaar om je virtuele bestaan een sociale impuls te geven.

  Copper voorziet je niet alleen van je vriendcode, hij kan ook de poorten naar je dorp openen, waarna jij en je vrienden kunnen komen en gaan. Je kunt wanneer je maar wilt kiezen om iemand uit te nodigen of zelf op visite te gaan. In beide gevallen kun je met twee, drie of vier spelers tegelijk van Animal Crossing: Let’s Go to the City genieten.

  Iwata Asks

  Eenmaal bij elkaar op bezoek, bepaal je zelf wat je gaat doen! Neem je vrienden mee op een tour door een dorp, show je ontwerpen, organiseer een viswedstrijd en wissel zeldzame voorwerpen uit. Als je het accessoire Wii Speak gebruikt, kun je tijdens de interactie direct met je vrienden spreken, zodat je elkaar nog sneller en handiger op de hoogte kunt brengen van de laatste nieuwtjes.

  Iwata Asks

  Verbreed je horizon en vermaak je samen met vrienden via de Nintendo Wi-Fi Connection in Animal Crossing: Let’s Go to the City.

  Oh, en als je Animal Crossing al bezit, moet je niet vergeten dat Midge aanstaande donderdag (12 maart) haar verjaardag viert in je dorp. Een goede buur als jij gaat die dag wel even een cadeautje brengen, toch?