• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vandaag krijg je een voorproefje van het nieuwste Pokémon-avontuur!


    10-11-2009

    Kruip in de huid van een Pokémon voor een hemels avontuur! Na Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness en Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time is het drieluik compleet met de derde en laatste episode van dit Pokémon-avontuur. Naast nieuwe 'starter'-Pokémon om in te veranderen, zijn er nu ook Special Episodes die je dieper in de achtergronden van de andere Pokémon laten spitten.  

    Als je alvast een stukje van het spel wilt spelen, kun je nu via de Wii de eerste van drie gloednieuwe demo's downloaden op je Nintendo DS! De eerste demo is verkrijgbaar tot vrijdag 13 november, de tweede tot 20 november en de derde tot 27 november. Als je de kans er eentje te downloaden hebt gemist - geen nood! De demo's blijven elkaar afwisselen in december en januari, dus heb je alle gelegenheid om ze op te pikken. Heb je nog nooit een demo op je Nintendo DS gedownload? Volg simpelweg onderstaande instructies om het voor elkaar te krijgen!

     

    Zo kun je demo's downloaden in het Nintendo-kanaal:1. Zorg dat je Wii een verbinding heeft met het internet en ga naar het Nintendo-kanaal. Als je het Nintendo-kanaal nog niet hebt, dan kun je deze gratis downloaden in het Wii-winkelkanaal.  
    2. Kies voor 'Titels zoeken' en vervolgens voor 'DS-downloadservice'.  
    3. In de lijst met beschikbare demo's kun je de Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky-demo kiezen.  
    4. Zet nu je Nintendo DS aan en selecteer de optie 'DS Download Play' in het menu.  
    5, Als je Nintendo DS een verbinding heeft gemaakt met het Wii-systeem, moet je het downloaden van de software accepteren en kun je beginnen met het spel!