• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk Samus in actie op de nieuwe site van METROID: Other M


    09-08-2010

    De langverwachte terugkeer van premiejager Samus Aran ligt nog maar een maand in de toekomst. Je kunt je nu alvast voorbereiden voor de komst van METROID: Other M voor Wii met onze gloednieuwe site voor het spel…

    Hoe dichter we bij de lancering van het spel op 3 september komen, hoe meer informatie we over Samus' nieuwste ruimte-avontuur zullen onthullen.

    Team Ninja en de geestelijke vader van het oorspronkelijke Metroid ontwikkelden een nog nooit eerder vertoonde combinatie van intense actie in klassiek derdepersoonsperspectief en eerstepersoonsverkenning. Dit laatste perspectief laat je de wereld door Samus' vizier bekijken om puzzels op te lossen en raketten op je vijanden af te vuren.

    Niet alleen zul je de mysterieuze onmantelde ruimtekolonie met de naam Bottle Ship verkennen, je zult ook dieper dan ooit in het verleden van Samus graven. De prachtig geanimeerde tussenfilmpjes vertellen haar persoonlijkste verhaal tot nu toe.

    Klik hier om de officiële METROID: Other M-site te bezoeken. Hier vind je gameplayvideo's, trailers en meer!

    Hou de site in de gaten voor updates, terwijl we aftellen voor de lancering van het grootste actiespektakel van de zomer!

    METROID: Other M ligt vanaf 3 september in de winkel, alleen voor Wii.