• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de Japanse winnaars van de 'Maak je eigen Mario Flipnote'-wedstrijd


    30-11-2010

    Met het oog op de viering van het 25-jarig bestaan van Super Mario Bros., heeft Nintendo Nintendo DSi- en Nintendo DSi XL-eigenaren van over de hele wereld gevraagd om Mario Flipnotes te maken met Flipnote Studio! We hebben twee verschillende soundtracks ter beschikking gesteld om te gebruiken en nodigen Flipnote Studio-gebruikers om geweldige animaties te maken en in te zenden.

    De Japanse versie van de wedstrijd is nu afgelopen en de winnaars zijn met zorg uitgekozen. Hierdoor kunnen we de geweldige Japanse Flipnotes aan de rest van de wereld laten zien op de Super Mario Bros. 25th Anniversary-site.

    Wat Europa aangaat: geen zorgen. Er is nog tijd om je eigen Mario Flipnote te maken en in te zenden. De inzendingen worden momenteel verzameld, maar je hebt nog tot 10 december om je meesterwerk in te zenden. Als je nog mee wilt doen, kun je het beste nu beginnen aan je animatie!

    Ga naar het Flipnote Mario-gedeelte van de Super Mario Bros. 25th Anniversary-site, waar je alle benodigde informatie om mee te doen vindt - en begin met tekenen!