• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de winnaars van de Super Mario Bros. 25th Anniversary Video Competition!


    20-10-2010

    Op 13 september begonnen we onze viering van het 25-jarig bestaan van Super Mario Bros. met een speciale videowedstrijd, waarvoor we je vroegen ons een filmpje te sturen waarin je laat zien waarom je van Mario houdt. Sinds die dag raakte onze galerie snel gevuld en deze bevat nu meer dan 500 feestelijke video's uit heel Europa!

    Onze jury heeft de video's nader bekeken en per land een winnaar aangewezen. Je kunt de winnaars van de Super Mario Bros. 25th Anniversary Video Competition nu hier zien! Iedere winnaar krijgt heel binnenkort een bevestigings per email en zal voor het einde van 2010 een limited edition New Super Mario Bros. Wii Pack ontvangen! Alle deelnemers wiens video zichtbaar is in de galerie zullen bovendien een speciale Super Mario Bros. 25th Anniversary-sleutelhanger ontvangen, als dank voor het meedoen.

    En de feestelijkheden rondom het 25-jarig bestaan van Super Mario Bros, houden hiermee niet op. We hebben namelijk een aantal gratis bureaubladachtergronden ter beschikking gesteld op de Super Mario Bros. 25th Anniversary-site. Maak je keuze en geef je computer een make-over in Mario-stijl!

    Dat is nog steeds niet alles! We hebben ook een aantal Super Play-video's toegevoegd aan de Super Mario Bros. 25th Anniversary-site! Hierin zie je speedruns en speciale trucs van het originele Super Mario Bros. Blijf de site in de gaten houden voor meer video's van Mario's klassieke avonturen!

    We willen van de gelegenheid gebruik maken en alle Mario-fans in Europa bedanken voor de geweldige inzendingen en voor het spelen van Mario's vele avonturen! We hopen dat je met ons mee blijft feesten, want we hebben nog een aantal verrassingen voor je in petto!