Bekijk onze nieuwe Face Training-video op het Nintendo-kanaal!


15-11-2010

Ontspan en versterk zes verschillende gebieden van je gezicht met eenvoudige, dagelijkse oefeningen met 'Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen', nu verkrijgbaar voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL.

Face Training maakt gebruik van de camera aan de binnenkant van de Nintendo DSi of Nintendo DSi XL om je een spiegelbeeld van jezelf te laten zien, tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Je virtuele trainer Miles laat de oefeningen zien op het linkerscherm, compleet met ingesproken uitleg. In totaal zijn er meer dan 15 begeleide oefeningen die je helpen bij het versterken en ontspannen van je gezichtsspieren.

Op het Nintendo-kanaal kun je nu een nieuwe, verhelderende Face Training-video zien! Ons videodagboek volgt een jonge actrice in opleiding, Ursula, en haar ervaringen met het gebruik van Face Training als onderdeel van haar toneelcursus. Ursula vond het gemakkelijk om de oefeningen van Face Training in haar drukke, dagelijkse schema te passen en aan het einde van de eerste maand ontdekte ze dat ze meer zelfvertrouwen ervaarde tijdens het acteren. Bekijk de video in het Nintendo-kanaal voor het volledige verhaal!

Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo DSi en Nintendo DSi XL.