• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bezoek onze nieuwe website van Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario


    22-11-2010

    Of je nou altijd al een Mario-fan bent geweest of nog moet kennismaken met de eerste avonturen van de platformspringende loodgieter, het binnenkort te verschijnen Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario mag je niet missen!

    Naast vier Super Mario-avonturen die gemoderniseerd zijn voor de Super Nintendo, bevat het pakket een Super Mario History Soundtrack-cd en een Super Mario History-boekje.

    Je kunt nu uitgebreidere informatie bekijken over alles wat het pakket te bieden heeft door hier te klikken en de officiële website van Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario te bezoeken.

    Je vindt er video's, spelinformatie en je krijgt de kans om de exclusieve verzamelobjecten van de bundel te bekijken. Het is een uitgebreide wegwijzer voor deze tot de nok gevulde jubileumbundel!

    Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario is perfect geschikt voor Mario-fans van alle leeftijden en is een van de vele geweldige Mario-cadeautips voor de feestdagen. Je kunt ook kiezen voor de speciale systeembundels New Super Mario Bros. Wii Pack en Mario Kart Wii Pack, of het New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Pack. Deze bundels zijn tijdelijk verkrijgbaar. Er is nog nooit zo veel keuze geweest voor Mario-liefhebbers!

    Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario ligt vanaf 3 december in de winkel, alleen voor Wii.