• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bouw het ultieme voetbalteam en overwin unieke uitdagingen op en om het veld


    24-11-2010

    23 november 2010 – Voetbal krijgt een heel nieuwe dimensie in Inazuma Eleven! Inazuma Eleven mengt voetbal en actie met RPG-invloeden voor unieke uitdagingen op en om het veld. Kies uit meer dan 1000 verschillende personages om je ultieme voetbalteam te bouwen. Gebruik de stylus van je Nintendo DS om de tegenstanders te overweldigen met vliegende vuurballen, draaiaanvallen, vliegende trappen en teleporterende spitsen. Inazuma Eleven is in Japan al een enorm succes en wordt op 28 januari 2011 in de Benelux gelanceerd.

    Inazuma Eleven is in Japan mede populair geworden door de gelijknamige tekenfilm die ook al in sommige delen van Europa wordt uitgezonden. De game verschijnt exclusief voor de Nintendo DS-systemen en volgt het verhaal van de jonge keeper Mark Evans die de allerbeste spelers wil rekruteren om met het voetbalteam van zijn school deel te nemen aan het prestigieuze Football Frontier-toernooi. Hij ontmoet interessante personages als Axel Blaze, een extreem getalenteerde spits met een geheim, en neemt het op tegen spelers als Jude Sharp, de aanvoerder van het rivaliserende Royal Academy-team.

    De spannende verhaallijn van het avontuur wordt verteld met scherpe dialogen en fraaie tussenfilmpjes. Spelers kunnen ook in de stad op jacht gaan naar potentiële teamgenoten. Er zijn meer dan 1000 personages om te ontmoeten en te rekruteren, elk met hun eigen statistieken, unieke vaardigheden en speciale vaardigheden. Als de speler verbinding maakt met de Nintendo Wi-Fi Connection komen daar nog eens 50 speciale personages bij. Zo krijgen spelers ruime mogelijkheden om teams te vormen met de kwaliteiten die het best bij hun strategieën passen.

    Als de voetbalwedstrijd begint is het tijd voor spectaculaire actie. Er zijn twee soorten wedstrijden: met teams van elk elf spelers op een gebruikelijk veld, of met speciale uitdagingen voor vier tegen vier spelers, waarin spelers bijvoorbeeld moeten proberen balbezit te krijgen of in bepaalde omstandigheden te scoren. Enige handigheid met de stylus is wel vereist om je eigen team naar de overwinning te leiden. Je moet strategisch denken en snel reageren om doeltreffend met je spelers te dekken, passen, tackelen en scoren.

    Je spelers kunnen ook allerlei superacties uitvoeren om het tij van de wedstrijd te keren! Van speciale dribbels tot vloedgolven, en van vliegende ijstrappen tot het schieten van vlammende ballen. Zorg dat je in elke wedstrijd weloverwogen keuzes maakt voor een bepaalde vaardigheid om je team te laten zegevieren!

    Naast het hoofdavontuur voor een enkele speler, kunnen twee tot vier spelers via draadloze communicatie ook hun zelfgemaakte teams tegen elkaar laten strijden en spelers met elkaar ruilen.

    Voor liefhebbers van RPG’s of sportspellen met actie, strategie en een verzamelaspect, is Inazuma Eleven een absolute voltreffer. Inazuma Eleven wordt op 28 januari 2011 gelanceerd in de Benelux, exclusief voor de Nintendo DS-systemen.