De ultieme bundel van Fitness en Fun komt eraan!


19-11-2010

19 november 2010 – Als je zoekt naar een leuke manier om thuis in beweging te komen, biedt Nintendo een kant-en-klare oplossing met de nieuwe en exclusieve Wii Fit Plus-bundel. Deze bundel bestaat uit een zwart Wii-systeem, een zwart Balance Board, een zwarte Wii-afstandsbediening + Nunchuk, het programma Wii Fit Plus en het spel Wii Sports. De Wii Fit Plus-bundel is verkrijgbaar vanaf 3 december.

Wii Fit Plus laat je trainen en ontspannen in je eigen huiskamer. Het programma biedt volop fun en variatie met 60 activiteiten, inclusief leuke spellen die je helpen je evenwicht te verbeteren, maar ook diverse krachtoefeningen en yoga-activiteiten. Zo kun je lekker bewegen en ontspannen zonder de deur uit te hoeven. Je kunt ook je eigen fitnessroutines samenstellen om doelgericht te trainen. Daarnaast is er een caloriemeter die je helpt de calorieën van wat je hebt gegeten, te tellen en het equivalent ervan te verbranden!

De ingebouwde sensoren van het Wii Balance Board registreren naast het gewicht van de gebruiker, elke verandering in evenwicht. Hierdoor kan het Balance Board worden gebruikt voor een uitgebreid aantal leuke en dynamische activiteiten, inclusief aerobics, yoga, spiertraining en balansspellen. Na een stevige workout zijn er ook oefeningen om te ontspannen, bijvoorbeeld door op een virtueel snowboard van een berg te roetsjen, als een vogel door de lucht te vliegen, of voorzichtig over een touw vooruit te schuifelen.

Iwata Asks

Bij golf houdt je de Wii-afstandsbediening vast als een golfclub om de bal vanaf de tee met een vloeiende beweging op de green te slaan. Of wat dacht je van bowlen, waarin je de Wii-afstandsbediening van achteren naar voren zwaait om de bowlingbal in beeld naar de kegels te laten rollen. Bij boksen houd je de Wii-afstandsbediening in je ene vuist en de Nunchuk in de andere om levensecht te stoten, terwijl je achteruit en opzij kunt leunen om de stoten van je tegenstander te ontwijken.

De Wii Fit Plus-bundel wordt geleverd inclusief Wii Sports, Wii Fit Plus, het Wii Balance Board en de Wii-controller, en vormt daarmee voor de komende feestdagen het perfecte cadeau. Het hele gezin zal genieten van de gevarieerde spelmogelijkheden, terwijl de calorieën van pepernoten en kerstkransjes spelenderwijs worden verbrand. De Wii Fit bundel is in Europa verkrijgbaar vanaf 3 december.